![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nem az én cucc túlhajtott, de van egy Q6600, 2GB DDR2 800MHz PC6400 RAM, és egy 8600GTS (512 MB memória 2 GHz-es órajel spped) GFX kártya.
Biztosan egyre lennék több, mint kb 6k 3d jelek? Tudom, hogy nem a legjobb, és jobb lenne, ha OC'd - de sureley ez több, mint ez? Tom EDIT: O igen - Ez az alap változat 3d Mark és ez a szemét a CPU 1 és 2 teszt - csak körülbelül 1-2 FPS! My System: #
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Én úgy képzeltem 3DMark van szép GPU függő és egy 8600GTS nem pontosan mega spec.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Igen, nagyon igényes grafikai, amit atleast mit találtam, amikor csináltam. Csak egy kicsit off topic, de honnan Oyu megtalálni a tényleges pontszám amikor vagy fuss ez? Mit kell vásárolnia a programot, hogy találja meg?
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Vacak a CPU tesztek normális. Saját OC'd E6400 kapja 1FPS, és még a 8xxx és quadok ne csináld sokkal jobb. Ha postai úton a CPU pontszám egyedül, amely segíthet, de ez valószínűleg csak azért, hogy legyen a grafikus kártya.
"Szerettem a P182 annyira, hogy amikor a feleségem rendszer minden zajos, és szükség mindenféle tisztítás, vettem neki egyet. Aztán, amikor akartam egy macska, én vettem egy P182. A P182 nem egy macska önmagában de ez még mindig kitűnő vásárolni. My System: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Karácsonykor fogok kapni 8800GTX. Aztán észrevettem, hogy a 8800GTS és GT volt a piacon. Úgy döntöttem, hogy várjon. Én még mindig fut 2x X1950pro Crossfire és futtatható Crysis finom. Igaz, a közepes kockakő és csak egy viszonylag kis felbontású, de ez fut édes körülbelül 20-30fps. I get jelenleg mintegy 9-10k a 3D mark 06-ig kapok, ami nekem Sticky Fingers ki a zsebemben, és részben néhány kemény készpénz is elég. Nekem úgy gondolja, hogy 8800GT lesz 1 én végül menni, de Én csak lóg ...... ATI ember és minden ............. |
|
| |||
| |||
| Nem próbálok HJ de tudna valaki mondani, az átlagos jelet egy átlagos állomány db 3GHz? |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Az Ethernet Controller és PCI Modem egy sárga kérdőjel | fr33lancer | A Windows operációs rendszerek | 1 | 26. május 2009 08:55 |
| Windows Vista Experience Index pontszámot | Poeticsoul44 | A Windows operációs rendszerek | 12 | 1. február 2009 15:02 |
| Laptop, £ 300 jelölés | mrdaveyk | Általános fémáru Chat | 3 | 4. február 2008 08:59 |
| 3d mark 2001 se | ghbnic | General Chat szoftver | 2 | 3. december 2007 19:43 |
| Sony Vaio a szemetet! | curlysmith | Laptopok, PDA-k & Mobiles | 2 | 23. október 2007 12:45 |
| Téma eszközök | |
| |