![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| אף אחד הדברים שלי הוא overclocked, אבל יש לי Q6600, 2GB DDR2 800Mhz זיכרון RAM PC6400, ו 8600GTS (512MB זיכרון 2GHz שעון spped) כרטיס GFX.
אין ספק שאני צריך לקבל יותר סביב 6k 3d סימני? אני יודע שזה לא הכי טוב יהיה יותר טוב אם OC'd - sureley אבל זה יותר מזה? טום עריכה: הו כן - זה הגירסה הבסיסית של 3D מארק והוא עושה שטויות על מעבד 1 ו 2 בדיקות - רק על 1 - 2 FPS! המערכת שלי: #
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| אני מתאר לעצמי 3dmark די תלוי GPU ו 8600GTS המפרט זה לא בדיוק מגה.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Yea, זה מאוד אינטנסיבי גרפי, thats atleast מה מצאתי כאשר עשיתי את זה. רק קצת את הנושא, אבל איך oyu למצוא את התוצאה בפועל כאשר אתה מפעיל את זה? אתה צריך לקנות את התוכנית למצוא אותו?
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| שטויות על בדיקות מעבד נורמלי. E6400 OC'd שלי נעשה על 1FPS, ואפילו 8xxx ו quads לא עושה הרבה יותר טוב. אם תפרסם ציון המעבד שלך לבד, זה עשוי לעזור, אבל זה כנראה רק כדי להיות כרטיס המסך שלך.
"אני אוהב את זה כל כך הרבה P182, כאשר אשתי של המערכת היה הומה ואת כל הדרוש כל סוגי הניקיון, קניתי אותה אחת. לאחר מכן, כאשר אני רוצה חתול, קניתי P182. ה P182 הוא לא חתול כשלעצמו, אבל זה עדיין מצוין לקנות. " המערכת שלי: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| בחג המולד אני הולך לקבל 8800GTX. אז אני שמה לב 8800GTS ו GT היו בשוק. החלטתי לחכות. אני עדיין רץ 2x X1950pro באש צולבת והוא יכול להריץ Crysis בסדר. על setts באמצע להודות ורק על מיל 'נמוך יחסית אבל הוא מפעיל מתוק בערך 20-30fps. כרגע אני מקבל בסביבות 9-10K ב 3D Mark 06 אשר עד שאני מקבל לי אצבעות דביקות מהכיס שלי וחלק עם קצת מזומנים קשה יספיקו. לי חושב 8800GTS יהיה 1 אני בסופו של דבר ללכת אבל אני פשוט תלוי על ...... כל אדם ATI ו ............. |
|
| |||
| |||
| לא מנסה HJ אבל מישהו יכול להגיד לי את סימן הממוצע עבור PC 3GHz המניה הממוצע? |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| הן Ethernet Controller ו-PCI מודם יש סימן שאלה צהוב | fr33lancer | מערכות ההפעלה Windows | 1 | 26 במאי 2009 08:55 |
| Windows Vista Experience Index ציון | Poeticsoul44 | מערכות ההפעלה Windows | 12 | ב -1 פברואר 2009 15:02 |
| Laptop, מארק 300 £ | mrdaveyk | כללי חומרה צ 'אט | 3 | 4th פברואר 2008 08:59 |
| 3D Mark 2001 se | ghbnic | כללי תוכנות צ 'אט | 2 | 3rd דצמבר 2007 19:43 |
| Sony Vaio הוא זבל! | curlysmith | מחשבים נישאים, Mobiles & PDAs | 2 | 23 אוקטובר 2007 12:45 |
| שרשרת כלים | |
| |