![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Neviens no maniem stuff ir overclocked, bet man ir Q6600, 2GB DDR2 800MHZ PC6400 RAM un 8600GTS (512MB Memory 2GHz Clock spped) GFX karti.
Protams Es būtu arvien vairāk, nekā aptuveni 6k 3d zīmēm? Es zinu, tas nav labākais un būtu labāk, ja OC'd - bet sureley tas ir vairāk nekā? Tom EDIT: O yeah - tas ir vienkāršākās versijas 3D Mark un tas drazas par 1 CPU un 2 pārbaudes - tikai aptuveni 1-2 FPS! Mana sistēma: #
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Es gribētu iedomāties 3DMark ir diezgan GPU atkarīgi un 8600GTS nav precīzi mega spec.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jā, tas ir ļoti grafiskā intensīva, atleast thats ko es atklāju, kad es to darīja. Tikai nedaudz off topic, bet kā oyu atrast faktiskais rezultāts, palaižot to? Vai jums ir nepieciešams iegādāties programmu, lai atrastu to?
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Mēsls par CPU testiem ir normāli. Mans OC'd E6400 kļūst par 1FPS un pat 8xxx un kvadrociklu nedarām daudz labāk. Ja jūs publicējat savu CPU score vien, ka varētu palīdzēt, bet tas iespējams tikai būs jūsu grafikas karte.
"Man patika P182 tik daudz, ka, kad mana sieva sistēma viss bija skaļš un vajadzīga visiem tīrīšanas veidu, nopirku viņai vienu. Tad, kad es gribēju kaķis, iegādājos P182. P182 nav kaķis per se, taču tas joprojām ir lielisks iegādāties. " Mana sistēma: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Ziemassvētku laikā man bija gatavojas saņemt 8800GTX. Tad es pamanīju, ka 8800GTS un GT bija tirgū. Es esmu nolēmis pagaidīt. Es esmu vēl turpinās 2x X1950pro in krustuguns un var palaist Crysis naudas sodu. Gada vidus bruģakmeni, protams, un tikai salīdzinoši zemu res bet iet sweet ap 20-30fps. Es šobrīd saņemt ap 9-10k gada 06 3D zīmi, kas līdz brīdim, kad es varu saņemt mani lipīga pirkstus no manas kabatas, un daļa ar dažiem grūti naudas pietiks. Me domā, 8800GTS būs 1 I beidzot iet, bet es esmu tikai karājas ...... ATI cilvēkiem un visiem ............. |
|
| |||
| |||
| Nemēģina HJ, bet varētu kāds man pateikt, vidējā atzīme par vidējo 3GHz krājuma pc? |
![]() |
|
| Bookmarks |