![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Żaden z moich rzeczy jest podkręcona, ale mam Q6600, 2GB DDR2 800MHZ PC6400 RAM i 8600GTS (512MB pamięci 2GHZ Zegar spped) karta graficzna.
Na pewno należy być coraz więcej niż około 6k 3d znaki? Wiem, że to nie jest najlepszy i byłoby lepiej, gdyby OC'd - ale sureley jest więcej? Tomek EDIT: O tak - To jest podstawowa wersja 3d Mark i to nie śmieci na CPU 1 i 2 testy - tylko około 1 - 2 FPS! My System: #
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Wyobrażałem sobie, 3dmark jest dość GPU zależnych i 8600GTS nie jest dokładnie mega spec.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Tak, to jest bardzo intensywne graficzne, atleast thats what I found kiedy to robiłem. Wystarczy trochę off topic, ale jak Oyu znaleźć rzeczywiste Wynik po uruchomieniu go? Czy trzeba kupić program znaleźć?
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Śmieci na testy procesora jest normalne. Moje OC'd E6400 uzyskuje około 1FPS, a nawet 8xxx i quadów nie o wiele lepiej. Jeśli po swój wynik CPU sam, że może pomóc, ale prawdopodobnie tylko do karty graficznej.
"I umiłował P182 tyle, że podczas mojej żony systemu wszystkie potrzebne hałaśliwym i wszelkiego rodzaju środków czyszczących, Kupiłem ją jeden. Potem, kiedy chciałam kota, kupiłem P182. W P182 nie jest per se kotów, ale nadal doskonałe kupić ". My System: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| W Boże Narodzenie czas jadę do otrzymywania 8800GTX. I wtedy zauważyłem, że 8800GTS i GT są na rynku. Postanowiłem czekać. Ja nadal działa 2x X1950Pro w krzyżowy ogień i może działać dobrze Crysis. Na połowie kostki prawda i tylko na jakosci stosunkowo niskie, ale to działa słodkie około 20-30fps. I obecnie dostać około 9-10k w 3D Mark 06, który do I get me Sticky Fingers z kieszeni, a część z niektórymi twardej gotówki wystarczy. Me myśli 8800GTS będzie 1 I w końcu pójść na, ale jestem po prostu wisi na ...... ATI człowieka i wszystkich ............. |
|
| |||
| |||
| Nie próbuje HJ, ale może ktoś mi średnią ocen w średniej 3GHz szt. czas? |
![]() |
|
| Zakładki |