![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nici unul dintre lucrurile mele este de overclocking, dar am o Q6600, 2GB DDR2 800MHZ PC6400 RAM, precum şi un 8600GTS (512MB memorie 2GHZ Clock spped), carte de GFX.
Cu siguranţă aş fi achiziþie mai mult decât în jurul 6k 3d de mărci? Stiu ca nu e cel mai bun şi ar fi mai bine dacă OC'd - sureley, dar este mai mult decât asta? Tom EDIT: O da - E versiunea de bază a 3D Mark şi it does gunoi pe CPU 1 şi 2 teste - Doar aproximativ 1 - 2 FPS! Sistemul meu: #
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Mi-ar imagina 3DMark este destul de GPU-ului dependente, precum şi un 8600GTS spec., nu este chiar Mega.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Da, este foarte grafice intensivă, thats atleast ce-am găsit atunci când am făcut-o. Doar un subiect putin off, dar cum Oyu găsi scor real atunci când îl rulaţi? Aveţi nevoie să cumpere programul pentru a găsi-o?
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nereusita privind testele procesorului este normal. E6400 meu OC'd devine despre 1FPS, şi chiar şi 8xxx şi Quads nu face mult mai bine. Dacă tu post scorul procesorului dumneavoastră singur, care ar putea ajuta, dar este posibil doar pentru a fi cartea dvs. de grafica.
"Te-am iubit atât de mult de P182 că, atunci când soţia mea a sistemului a fost nevoie de toate zgomotos şi tot felul de curăţenie, am cumpărat-o ei. Apoi, cand am dorit o pisica, am cumparat o P182. De P182 nu este o pisică în sine, dar este încă o excelenta cumpere. " Sistemul meu: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| În timp Crăciun I was mergi la a primi un 8800GTX. Apoi am observat că 8800GTS şi GT au fost pe piaţă. Am decis să aştepte. I sînt difuzate în continuare, 2x X1950pro în Crossfire şi poate rula fin Crysis. La mijlocul lunii setts într-adevăr şi numai pe un RES relativ scăzut, dar nu mai rămâne dulce la aproximativ 20-30fps. I a lua în prezent în jur de 9-10k pe 3D Mark 06 pe care, până când am să mă degetele lipicioase din buzunarul meu şi o parte, cu nişte bani greu va fi suficient. Eu crede 8800GTS va fi în cele din urmă 1 I merge pentru, dar eu sunt suspendate doar pe ...... ATI om, precum şi toate ............. |
|
| |||
| |||
| Nu încercaţi să HJ, dar ar putea cineva să-mi spui nota medie pentru un PC medie stoc 3GHz? |
![]() |
|
| Marcaje |