![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Žiadna z mojich vecí je přetaktování, ale já mám Q6600, 2GB DDR2 800MHz PC6400 RAM a 8600GTS (512MB Memory 2GHz Clock spped) GFX karta.
Určite by som mal dostať viac, ako okolo 6k 3d značky? Viem, že to nie je najlepšie a bolo by lepšie, keby OC'd - sureley, ale to je viac, ako je? Tom EDIT: O jo - to je základná verzia 3D Mark a to sa odpadky na CPU 1 a 2 testy - Len asi 1 - 2 FPS! Môj systém: #
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ja by som si predstaviť, 3DMark, je do istej miery závislá, a GPU 8600GTS nie je presne mega špec.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Áno, to je veľmi náročné grafické, aspoň to je to, čo som našiel, keď som to urobil. Len trochu mimo tému, ale ako to Oyu nájsť aktuálne skóre, keď ho spustíte? Potrebujete kúpiť program nájsť?
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Odpadky na testy procesora je normálne. Moja OC'd E6400 dostane asi 1FPS, a dokonca aj 8xxx a štvorposteľové izby nemajú robiť oveľa lepšie. Ak ste post váš procesor skóre sám, že by mohlo pomôcť, ale je pravdepodobné, len aby sa grafickú kartu.
"Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. " Môj systém: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| O Vianociach, kedy som sa chystal získať 8800GTX. Potom som si všimol, že 8800GTS a GT boli na trhu. Rozhodol som sa počkať. Som stále beží 2x X1950PRO v prestrelke a môže bežať Crysis v poriadku. Na strednej dlažobné kocky a síce len na pomerne nízke rozlíšenie, ale beží sladkej pri teplote asi 20-30fps. Aj v súčasnej dobe dostať okolo 9-10k na 3D Mark 06, ktoré, kým mi odtlačky prstov z vrecka a časť s niektorými pokladničná hotovosť bude stačiť. Mě si myslí, že 8800GT bude 1 Nakoniec som ísť, ale ja som jednoducho visí na ...... ATI človek a všetci ............. |
|
| |||
| |||
| Nesnažím sa HJ, ale mohol by mi niekto povedať, priemerná známka pre priemerného 3GHz ks akcií? |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Oba Ethernet Controller a PCI Modem má žltý otáznik | fr33lancer | Operačné systémy Windows | 1 | 26. mája 2009 08:55 |
| Windows Vista Skúsenosti Obsah Skóre | Poeticsoul44 | Operačné systémy Windows | 12 | 1. februára 2009 15:02 |
| Laptop, 300 libier značka | mrdaveyk | Všeobecné Hardware Chat | 3 | 4. februára 2008 08:59 |
| 3d známka 2001 sa | ghbnic | Všeobecné Software Chat | 2 | 3. decembra 2007 19:43 |
| Sony Vaio je nezmysel! | curlysmith | Notebooky, Mobily a PDA | 2 | 23. októbra 2007 12:45 |
| Thread Tools | |
| |