![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Нико од мојих ствари је оверцлоцк, али ја имам К6600, 2ГБ ДДР2 800МХз ПЦ6400 РАМ, 8600ГТС (512МБ меморије 2ГХз Сат сппед) ГФКС чипу картице.
Сигурно ми треба добијам од око 6к 3д марака? Знам да није најбољи и да ће бити боље ако ОЦ'д - сурелеы али то је више од тога? Том Едит: о Да - То је основна верзија 3Д Марк и то ради на ђубре процесора 1 и 2 тест - Само око 1 - 2 ФПС Мы Сыстем: #
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Хтео бих да замислите 3ДМарк је прилицно зависи од ГПУ-а 8600ГТС није бас мега-Спец.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Да, то је изузетно графички интензивна, атлеаст тај што сам нашао кад сам то урадио. Само мало Офф Топиц, али како да Оыу пронаћи стварни резултат када га покренете? Да ли треба да купи програм за то пронаћи?
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Смећа за ЦПУ тест је нормална. Мој ОЦ'д Е6400 добија око 1ФПС, па чак и 8кскскс и четворки не раде много боље. Уколико шаљете само процесора резултат, који би могли помоћи, али је вероватно само да се ваше графичке картице.
"Ја љубио П182 толико да, када је моја супруга је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, купила сам јој један. Затим, када сам хтела мачку сам купио П182. Тхе П182 није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. " Мы Сыстем: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Ат Цхристмас тиме сам хтео да прими 8800ГТКС. Приметио сам да је 8800ГТС и ГТ су на тржишту. Тако сам одлучио да чека. Ја сам још увек ради 2кс Кс1950про у унакрсну ватру и да покрене црысис у реду. На сеттс средине и признајем само на релативно ниска рез али се ради слатко око 20-30фпс. Тренутно сам се око 9-10К у 3Д Марк 06 који је до мене ја се лепљиви прсти из мог џепа и део са неким тешко довољно готовине. Ме мисли 8800ГТС це бити 1 на крају сам ићи али сам ја висе на ...... АТИ-цовек и све ............. |
|
| |||
| |||
| Не покушава да Хитлерјугенд, али да ме неко рећи просечна оцена за просек 3ГХз залихе рачунара? |