![]() |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
My stuff hiçbiri overclock, ama bir Q6600, 2GB DDR2 800MHz PC6400 RAM var ve bir 8600GTS (512MB Bellek 2GHz Saat spped) GFX kartı.
Kuşkusuz ben 6k 3d işaretleri etrafında daha fazla almak gerekir? Bunu en iyi ve OC'd eğer daha iyi olurdu değil biliyorum - ama daha sureley o? Tom EDIT: O evet - Bu 3d Mark temel sürümü ve CPU 1 ve 2 testlerinde çöp yok - Sadece yaklaşık 1 - 2 FPS! Benim Sistemi: #
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Ben 3DMark oldukça GPU ve bir 8600GTS bağlıdır tam olarak mega değildir spec hayal ediyorum.
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Yea, çok yoğun bir grafik, atleast thats ne zaman I did it bulundu. Sadece biraz konu dışı, ama nasıl gerçek puanı bulmak oyu ne zaman sen koşmak? Bunu bulmak için programı satın almak gerekiyor mu?
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
CPU testlerinde Saçma normaldir. Benim OC'd E6400 1 fps, ve hatta 8xxx ve dörtlü çok daha iyi yapmazsak alır.
Eğer tek başına CPU puanı sonrası, yardımcı olabilir, ama bu sadece grafik kartı olması olasıdır.
"Seni çok o zaman eşimin sistemi gürültülü olan P182 sevilen ve temizlik her türlü ihtiyaç, onu bir aldım. Sonra, ben bir kedi istedim, bir P182 aldım. The P182 bir kedi tek başına değil ancak mükemmel bir satın's. "
Benim Sistemi: 日夏子
|
|
|
|||
|
|||
|
Christmas Time azından ben bir 8800GTX almaya gidiyordu. Ben sonra 8800GTS ve GT piyasada fark ettim. Beklemekten karar verdik. Hala ve Crossfire 2x X1950pro çalıştırıyorum Crysis iyi çalıştırabilirsiniz. Orta setts değil.Bir göreceli olarak düşük ve res sadece, fakat tatlı hakkında 20-30fps 'de çalışır.
Şu anda 9 Get Around-10k 3D Mark 06 üzerinde dek yeterli olacaktır bana Sticky Fingers cebimde ve parçası dışında bazı sabit nakit olsun. Beni 1 Sonunda gitmek olacak 8800GTS düşünüyor ama sadece ...... asılı pm ATI adam ve tüm .............
|
|
|
|||
|
|||
|
HJ değil ama çalışan biri bana ortalama 3GHz stok PC için ortalama işareti anlatır mısınız?
|