![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Розгін Жоден з моїх речей, але в мене Q6600, 2GB DDR2 RAM 800MHZ PC6400 і 8600GTS (512MB пам'яті 2GHz годин spped) GFX карта.
Невже я повинна отримувати більше, ніж навколо 6K 3D марок? Я знаю, що це не найкращий і буде краще, якщо OC'd - але sureley це більше, ніж це? Тома EDIT: O Yeah - Це базова версія 3D Mark і це сміття на процесор 1 і 2 тести - всього лише близько 1 - 2 FPS! Моя система: #
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Я думаю, 3DMark досить GPU залежних і 8600GTS точно не мега-Spec.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Так, це дуже графічними, Atleast Thats, що я знайшов, коли я це зробив. Просто трохи не по темі, але як-Ойю знайти фактичні оцінки при запуску? Вам потрібно придбати програму, щоб її знайти?
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Сміття на випробуваннях процесор є нормальним. Моя OC'd E6400 отримує близько 1FPS, і навіть 8xxx і квадрациклів не роблять набагато краще. Якщо ви розмістите ваш процесор оцінка одних, що могло б допомогти, але це швидше за все, просто для вашої відеокарти.
"Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ". Моя система: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| На Різдво я збираюся отримувати 8800GTX. Тоді я зауважив, що 8800 GTS і GT були на ринку. Я вирішив почекати. Я до сих пір працює в 2x X1950Pro CrossFire і може працювати Crysis штрафу. З середини бруківка Правда і тільки на відносно низькому дозволі, але він працює Sweet близько 20-30fps. Я в даний час отримують близько 9-10К на 3D Mark 06, яка до Я отримую мені липкі пальці з моєї кишені, і розпрощатися з деякими готівкових вистачить. Me вважає 8800GTS буде 1 я в кінці кінців піти на але я просто висить на ...... ATI людина, і все ............. |
|
| |||
| |||
| Не намагаючись HJ, але може хтось сказати мені середній бал у середньому 3GHz складі PC? |