μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Εξοπλισμός Υπολογιστών > Γενική Συζήτηση Hardware

Register

S-Video Out SCART για να μου τηλεόραση δεν λειτουργεί

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 23 Μαρτίου 2008, 05:19
Μέλος Ομάδα

Default S-Video Out SCART για να μου τηλεόραση δεν λειτουργεί

Έι,

Έχω συνδεδεμένο φορητό υπολογιστή μου, χρησιμοποιώντας ένα S-Video σε SCART καλώδιο που μου τηλεόραση και δεν έρχεται σε σχέση με το TV μου. Στην οθόνη του φορητού υπολογιστή μου για το είδος του ψηφίσματος άλλαξε από μόνο του, όταν για πρώτη φορά συνδεθεί στο καλώδιο, εμπρός και πίσω σε 800x600 επιστροφή στην 1280x800 ..

Δεν μπορώ να βρω ρυθμίσεις πουθενά και όταν με το ρόλο τους στο Windows Κέντρο Κινητικότητας δεν συμβαίνει τίποτα ..

Οποιαδήποτε ιδέα;
Old 29 Μαρτίου 2008, 12:30
Ομάδα Δωρητών

Default S-Video Out SCART για να μου τηλεόραση δεν λειτουργεί

Κοίτα την οθόνη σας σε ρυθμίσεις στον πίνακα ελέγχου, θα υπάρχει τηλεόραση καρτέλα κάπου με επιπλέον ρυθμίσεις, αλλά μόνο όταν η τηλεόραση είναι συνδεδεμένη

Το σύστημά μου: --

Processor (s):
2.4Ghz Intel Core 2 Quad
Motherboard:
ACER EG31M
Μνήμες:
2 GIG DDR2 667
Κάρτα γραφικών (ες):
NVIDIA GeForce 8400GS
Κάρτα Ήχου:
Realtek High Definition Εποχούμενες
Hard Drive (s):
500GB + 250GB SATA 180gb + 2
Optical Drive (s):
DVD + RW DVD
Υπόθεση / PSU:
Υπόθεση επώνυμων και PSU @ 500 βατ
Ψύξη:
ΥΛΙΚΟΥ
Network / Internet:
Realtek PCI-E γιγαμπάιτ NIC
Monitor (ες):
19 "LCD 15 ιντσών και LCD
Operating System (s):
Triple Boot - Windows Vista Ultimat
Reply

Register

Σελιδοδείκτες

Παρόμοια νήματα
Νήμα Thread Starter Φόρουμ Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
Η οθόνη είναι εργάσιμη και εργάζεται πύργο μου, αλλά δεν μαζί nickny Γενική Συζήτηση Hardware 7 22 Ιουλ 2009 14:26
Vga scart στην οθόνη του υπολογιστή; bonyjoy Κάρτες Γραφικών & Monitors 2 19 Ιουλ 2009 15:17
Video RAM Card - laptop κάρτες πιπιλίζουν elioenai Κάρτες Γραφικών & Monitors 3 15 Μαρ 2009 14:49
TFT Monitor με SCART Input dfr200764 Κάρτες Γραφικών & Monitors 1 23 Οκτ 2008 15:58
Βίντεο video-οδηγός προβλήματα στη συνέχεια παρακολούθηση σταμάτησε να λειτουργεί! ljkd13 Multimedia & Codecs 3 17 Ιαν 2008 20:00
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.