![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| |||
| |||
| Έι, Έχω συνδεδεμένο φορητό υπολογιστή μου, χρησιμοποιώντας ένα S-Video σε SCART καλώδιο που μου τηλεόραση και δεν έρχεται σε σχέση με το TV μου. Στην οθόνη του φορητού υπολογιστή μου για το είδος του ψηφίσματος άλλαξε από μόνο του, όταν για πρώτη φορά συνδεθεί στο καλώδιο, εμπρός και πίσω σε 800x600 επιστροφή στην 1280x800 .. Δεν μπορώ να βρω ρυθμίσεις πουθενά και όταν με το ρόλο τους στο Windows Κέντρο Κινητικότητας δεν συμβαίνει τίποτα .. Οποιαδήποτε ιδέα; |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Κοίτα την οθόνη σας σε ρυθμίσεις στον πίνακα ελέγχου, θα υπάρχει τηλεόραση καρτέλα κάπου με επιπλέον ρυθμίσεις, αλλά μόνο όταν η τηλεόραση είναι συνδεδεμένη
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Η οθόνη είναι εργάσιμη και εργάζεται πύργο μου, αλλά δεν μαζί | nickny | Γενική Συζήτηση Hardware | 7 | 22 Ιουλ 2009 14:26 |
| Vga scart στην οθόνη του υπολογιστή; | bonyjoy | Κάρτες Γραφικών & Monitors | 2 | 19 Ιουλ 2009 15:17 |
| Video RAM Card - laptop κάρτες πιπιλίζουν | elioenai | Κάρτες Γραφικών & Monitors | 3 | 15 Μαρ 2009 14:49 |
| TFT Monitor με SCART Input | dfr200764 | Κάρτες Γραφικών & Monitors | 1 | 23 Οκτ 2008 15:58 |
| Βίντεο video-οδηγός προβλήματα στη συνέχεια παρακολούθηση σταμάτησε να λειτουργεί! | ljkd13 | Multimedia & Codecs | 3 | 17 Ιαν 2008 20:00 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |