![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ej, Ja sam spojen moj laptop pomoću S-Video na Scart kabelom na moj TV i ništa ne izlazi na mom TV-u. Na ekranu na moj laptop vrste promjena rezolucije samo po sebi kad sam prvi put u priključen kabel, naprijed-nazad na 800x600 natrag na 1280x800 .. Ne mogu nigdje pronaći postavke i kada sam s njima u besposličariti Windows Mobility Centar za ništa se ne događa .. Bilo koji ideja? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Pogledajte u svoj postavke prikaza na upravljačkoj ploči, ondje će biti i tv karticu negdje sa extra postavki, ali samo kada je tv je spojen
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Moj monitor radi i moje kule radi, ali ne zajedno | nickny | General Hardware Chat | 7 | 22. srpnja 2009 14:26 |
| VGA na SCART računalo zaslon za prikaz? | bonyjoy | Graphics Cards & Monitors | 2 | 19. srpnja 2009 15:17 |
| RAM Video Card - laptop video kartice sisanje | Elijoenaj | Graphics Cards & Monitors | 3 | 15. ožujak 2009 14:49 |
| TFT Monitor sa Scart Input | dfr200764 | Graphics Cards & Monitors | 1 | 23. listopad 2008 15:58 |
| Video video driver problemi-onda monitor zaustavljen rad! | ljkd13 | Multimedija i kodeci | 3 | 17 siječanj 2008 20:00 |
| Thread Tools | |
| |