mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterinė įranga > General Hardware Chat

Register

S-video SCART, kad mano televizorius neveikia

Reply

Temos įrankiai
Old Kovas 23, 2008, 05:19
Narys

Default S-video SCART, kad mano televizorius neveikia

Ei,

Turiu prijungti savo nešiojamąjį kompiuterį naudojant S-Video Scart kabelis su mano TV ir nieko is coming up on my TV. Mano nešiojamas rūšies pasikeitė rezoliucijos ekranas pats, kai aš pirmą kartą prijungtas kabelis, ir atgal į 800x600 atgal į 1280x800 ..

Aš negaliu rasti bet kokius nustatymus kur ir kada aš smuiku su jais Windows mobilumo centras niekas nevyksta ..

Any ideas?
Old Kovas 29, 2008, 12:30
Donorų grupės

Default S-video SCART, kad mano televizorius neveikia

Pažvelkime į savo ekrano nustatymus Control Panel, ten bus tv skirtuką kažkur su papildomų nustatymų, bet tik tada, kai televizorius yra prijungtas

Mano sistema: --

Procesorius (-iai):
2.4GHz Intel Core 2 Quad
Pagrindinė plokštė:
ACER EG31M
RAM atmintis:
2 GIG DDR2 667
Graphics Card (-ai):
NVIDIA GeForce 8400GS
Garso plokštė:
Realtek High Definition borto
Kietasis diskas (-ai):
500GB + 250GB + 180gb SATA 2
Optical Drive (s):
DVD RW + DVD
Case / PSU:
UNBRANDED Case ir PSU @ 500 Watt
Aušinimas:
VERTYBINIŲ
Tinklas / Internetas:
Realtek PCI-E gigabite NIC
Monitorius (-ai):
19 "LCD ir 15 colių LCD ekranas
Operacinė sistema (-os):
Triple boot - Windows Vista Ultimat
Reply

Register

Bookmarks

Panašios Temos
Siūlas Thread Starter Forumas Atsakymai Last Post
Mano monitorius yra darbo ir mano bokšto yra darbo, bet ne kartu nickny General Hardware Chat 7 22 liepa 2009 14:26
VGA to SCART kompiuterio ekrane? bonyjoy Graphics Cards & Monitoriai 2 19 liepa 2009 15:17
Vaizdo plokštė RAM - nešiojamas vaizdo plokštės čiulpia Elioenaj Graphics Cards & Monitoriai 3 Kovas 15, 2009 14:49
TFT monitorius su SCART įvesties dfr200764 Graphics Cards & Monitoriai 1 23 spalis 2008 15:58
Video vaizdo tvarkyklės problemas, tada monitorius nustojo veikti! ljkd13 Multimedia & Codecs 3 17 sausis 2008 20:00
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.