![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Еј, Ја сам спојен мој лаптоп помоћу С-Видео на Сцарт кабла на мој ТВ и ништа не излази на мом ТВ-у. На екрану на мој лаптоп врсте промена резолуције само по себи кад сам први пут у прикључен кабл, напред-назад на 800кс600 назад на 1280кс800 .. Не могу нигдје пронаћи подешавања и када сам са њима у беспосличарити Уиндоус Мобилиты Центар за ништа се не дешава .. Било који идеја? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Погледајте у свој подешавања приказа на контролној табли, ондје ће бити и тв картицу негде са екстра поставки, али само када је тв је спојен
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Мој монитор ради и моје куле ради, али не заједно | ницкны | Генерал Хардуаре Цхат | 7 | 22. јула 2009 14:26 |
| ВГА на СЦАРТ рачунар екран за приказ? | боныјоы | Грапхицс Цардс & Мониторс | 2 | 19. јула 2009 15:17 |
| РАМ Видео Цард - лаптоп видео картице сисање | Елијоенај | Грапхицс Цардс & Мониторс | 3 | 15 март 2009 14:49 |
| ТФТ Монитор са Сцарт Инпут | дфр200764 | Грапхицс Цардс & Мониторс | 1 | 23 октобар 2008 15:58 |
| Видео видео дривер проблеми-онда монитор заустављен рад! | љкд13 | Мултимедија и кодеци | 3 | 17 јануар 2008 20:00 |
| Тхреад Тоолс | |
| |