![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Здрасти, Аз съм с помощта на Microsoft Оптична мишка 4000 на моя Acer се стремят 1640 лаптопа. Проблемът е, когато той е включен в моя скрийнсейвъра, няма да работи. Имам обновени мишката водачите и инсталирали кръпка за този проблем от Microsoft сайт. Но проблемът продължава. Някой имали това, и са в състояние да го разрешите? Благодарности |
|
| |||
| |||
| Първото нещо, което ще се опита се актуализира всички USB устройства, които не само с мишката |
|
| |||
| |||
| Благодаря, но мишката е само USB устройство, което да ползвам за този лаптоп. |
|
| |||
| |||
| Единственото нещо, което мога да мисля, е, че вашата мишка чувствителност е настроена на високо. Може да се опита да го намали, като отидете на контролния панел и изберете иконата с мишката |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Скрийнсейвър проблем с Vista | VNani | Windows операционни системи | 3 | 13 Дек 2008 22:49 |
| Logitech Quickcam Pro 4000 Проблем | rsteenoven | Общи Хардуер Чат | 7 | 6-ти септември 2007 08:53 |
| Нова мишка - Много слабо проблем | Katakidoushi | Общи Хардуер Чат | 1 | 2-ро Aug 2007 11:07 |
| Мишка Проблем-USB устройство не се разпознава (мини оптична мишка) | stankanovic | Общи Хардуер Чат | 12 | 20 юни 2007 година 11:02 |
| Мишка - Аз съм променя моята ролкови топката мишката, за да оптичен един! | Трудност | Общи Хардуер Чат | 4 | 4 октомври 2006 15:28 |
| Нишка Инструменти | |
| |