μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Εξοπλισμός Υπολογιστών > Γενική Συζήτηση Hardware

Register

Screensaver και Optical Mouse 4000 Πρόβλημα

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 6 Ιανουαρίου, 2008, 08:38
Νέο Μέλος Ομάδα

Default Screensaver και Optical Mouse 4000 Πρόβλημα

γεια,
Είμαι με τη χρήση του Microsoft Optical Mouse 4000 μου Acer Aspire 1640 laptop. Το πρόβλημα είναι όταν είναι συνδεδεμένος στο screensaver μου δεν θα λειτουργήσει. Έχω ενημερωθεί το ποντίκι για τους οδηγούς και εγκαταστήσει την ενημερωμένη έκδοση κώδικα για αυτό το πρόβλημα από το site της Microsoft. Ωστόσο το πρόβλημα παραμένει.
Έχει κανείς αυτό το έμπειρο, και ήταν σε θέση να επιλύσετε αυτό;;

Ευχαριστώ
Old 6 Ιανουαρίου, 2008, 11:32
Μέλος Ομάδα

Πρώτο πράγμα που θα προσπαθήσω είναι ενημέρωση όλες τις συσκευές USB δεν αφορά μόνο το ποντίκι
Old 6 Ιανουαρίου, 2008, 12:48
Νέο Μέλος Ομάδα

Ευχαριστώ, αλλά το ποντίκι είναι η μόνη συσκευή USB που χρησιμοποιώ σε αυτό το φορητό υπολογιστή.
Old 6 Ιανουαρίου, 2008, 18:39
Μέλος Ομάδα

Το μόνο που μπορώ να σκεφτώ είναι ότι το ποντίκι σας ευαισθησία που να είναι υψηλό. Θα μπορούσαμε να προσπαθήσουμε να το μειώσουμε πηγαίνοντας στο control panel και επιλέγοντας το ποντίκι το εικονίδιο
Reply

Register

Σελιδοδείκτες

Παρόμοια νήματα
Νήμα Thread Starter Φόρουμ Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
Screensaver πρόβλημα με Vista VNani Λειτουργικά συστήματα Windows 3 13 Δεκ. 2008 22:49
Logitech QuickCam Pro 4000 Problem rsteenoven Γενική Συζήτηση Hardware 7 6η Σεπτεμβρίου 2007 08:53
Νέο ποντίκι - Πολύ μικρό πρόβλημα Katakidoushi Γενική Συζήτηση Hardware 1 2 Αυγ 2007 11:07
Mouse Πρόβλημα-συσκευή USB δεν αναγνωρίζεται (Mini Optical Mouse) stankanovic Γενική Συζήτηση Hardware 12 20 Ιουν 2007 11:02
Mouse - Είμαι μεταβαλλόμενο μου κυλίνδρου μπάλα με το ποντίκι ένα οπτικό ένα! Πρόβλημα Γενική Συζήτηση Hardware 4 4 Οκτ 2006 15:28
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.