![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| |||
| |||
| γεια, Είμαι με τη χρήση του Microsoft Optical Mouse 4000 μου Acer Aspire 1640 laptop. Το πρόβλημα είναι όταν είναι συνδεδεμένος στο screensaver μου δεν θα λειτουργήσει. Έχω ενημερωθεί το ποντίκι για τους οδηγούς και εγκαταστήσει την ενημερωμένη έκδοση κώδικα για αυτό το πρόβλημα από το site της Microsoft. Ωστόσο το πρόβλημα παραμένει. Έχει κανείς αυτό το έμπειρο, και ήταν σε θέση να επιλύσετε αυτό;; Ευχαριστώ |
|
| |||
| |||
| Πρώτο πράγμα που θα προσπαθήσω είναι ενημέρωση όλες τις συσκευές USB δεν αφορά μόνο το ποντίκι |
|
| |||
| |||
| Ευχαριστώ, αλλά το ποντίκι είναι η μόνη συσκευή USB που χρησιμοποιώ σε αυτό το φορητό υπολογιστή. |
|
| |||
| |||
| Το μόνο που μπορώ να σκεφτώ είναι ότι το ποντίκι σας ευαισθησία που να είναι υψηλό. Θα μπορούσαμε να προσπαθήσουμε να το μειώσουμε πηγαίνοντας στο control panel και επιλέγοντας το ποντίκι το εικονίδιο |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Screensaver πρόβλημα με Vista | VNani | Λειτουργικά συστήματα Windows | 3 | 13 Δεκ. 2008 22:49 |
| Logitech QuickCam Pro 4000 Problem | rsteenoven | Γενική Συζήτηση Hardware | 7 | 6η Σεπτεμβρίου 2007 08:53 |
| Νέο ποντίκι - Πολύ μικρό πρόβλημα | Katakidoushi | Γενική Συζήτηση Hardware | 1 | 2 Αυγ 2007 11:07 |
| Mouse Πρόβλημα-συσκευή USB δεν αναγνωρίζεται (Mini Optical Mouse) | stankanovic | Γενική Συζήτηση Hardware | 12 | 20 Ιουν 2007 11:02 |
| Mouse - Είμαι μεταβαλλόμενο μου κυλίνδρου μπάλα με το ποντίκι ένα οπτικό ένα! | Πρόβλημα | Γενική Συζήτηση Hardware | 4 | 4 Οκτ 2006 15:28 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |