![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| labas, Aš naudoju "Microsoft Optical Mouse 4000 mano Acer Aspire 1.640 nešiojamas. Problema yra, kai jis yra prijungtas prie savo ekrano užsklandą neveikia. Aš atnaujino pelės tvarkykles ir įdiegti pataisą šiam iš Microsoft svetainės problemą. Tačiau problema išlieka. Ar kas nors yra patyręs tai ir galėjo ją išspręsti? Ačiū |
|
| |||
| |||
| Pirmas dalykas, kurį norėčiau pabandyti atnaujina visi USB įrenginiai ne tik pele |
|
| |||
| |||
| Ačiū, bet pele tik USB įrenginį, kad aš naudoju šį nešiojamas. |
|
| |||
| |||
| Vienintelis dalykas, galiu galvoti apie tai, kad jūsų pelės jautrumas yra aukštas. Galima bandyti jį sumažinti, eikite į Control Panel ir pasirinkite pele piktogramą |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Ekrano problema su Vista | VNani | Windows "operacinės sistemos | 3 | 13 gruodis 2008 22:49 |
| Logitech QuickCam Pro 4.000 Problema | rsteenoven | General Hardware Chat | 7 | 6 rugsėjis 2007 08:53 |
| Naujoji pelė - labai nežymios problemos | Katakidoushi | General Hardware Chat | 1 | 2 rugpjūtis 2007 11:07 |
| Pelės Problemų USB neatpažintas (Mini Optical Mouse) | stankanovic | General Hardware Chat | 12 | Birželis 20, 2007 11:02 |
| Pelė - I'm keitimas Mano ritininiai rutuliniai pelės optinio! | Glitch | General Hardware Chat | 4 | 4 spalis 2006 15:28 |
| Temos įrankiai | |
| |