![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| nazdar, Som pomocou Microsoft Optická myš 4000 na mojom notebooku Acer Aspire 1640. Problém je, ak je zapojený v mojom Screensaver nebude fungovať. Mám zaktualizovaný myši ovládače a nainštalovali opravu tohto problému zo stránok spoločnosti Microsoft. Avšak problém pretrváva. Má niekto tento skúsený, a boli schopní ho vyriešiť? Vďaka |
|
| |||
| |||
| Prvé, čo by som sa pokúsiť je úprava všetkých USB zariadení nielen myšou |
|
| |||
| |||
| Vďaka, ale myš je len USB zariadenia použiť aj na tomto notebooku. |
|
| |||
| |||
| Jediné, čo môžem myslieť, že je myš citlivosť je nastavená na vysokú. Mohli by ste skúsiť znížiť tým, že pôjdete na ovládacom paneli a výberom myšou ikonu |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Screensaver problém s Vista | VNani | Operačné systémy Windows | 3 | 13. decembra 2008 22:49 |
| Logitech QuickCam Pro 4000 Problem | rsteenoven | Všeobecné Hardware Chat | 7 | 6. September 2007 08:53 |
| Nové myši - Veľmi malý problém | Katakidoushi | Všeobecné Hardware Chat | 1 | 2. augusta 2007 11:07 |
| Mouse Problem-USB zariadenie nebolo uznané (mini optická myš) | stankanovic | Všeobecné Hardware Chat | 12 | 20. jún 2007 11:02 |
| Myš - I'm zmenou môjho kolieskových loptu myši optické jedna! | Závada | Všeobecné Hardware Chat | 4 | 4. októbra 2006 15:28 |
| Thread Tools | |
| |