![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Хей момчета. Не бях сигурен къде да оставя това така че предполагам, общо ще бъде най-добрият избор. Аз съм изграждане на FTP сървъра и данни Бих искал да знам какво трябва да получат в рамките на хардуер, какво е най-добрата ОС за използване, какво е най-добрият FTP софтуер, за да получим, най-добрата защитна стена и криптиране на софтуера, неща като това. Аз бях построени компютри, преди много време, но аз никога не вграден сървър, така че съм доста нови за тази област. Аз също искам да го получа, така че всеки потребител (тя ще бъде аз и моите приятели) са нашите собствени отделено място и не можем да вляза eachothers без разрешение. Така че, ако вие може да ме точка на настойнически за това как да направят това, или ако има някои софтуер, за да направя това, както и че искате да се страхотно. Бих искал той да бъде малко (аз имам ограничено пространство, точно сега) съм да имат най-малко две 1TB HDD (на един за реалните данни, а вторият за подкрепление) и искате да имате NIC, който поддържа FiOS директни в сървъра, така че не е необходимо да преминат към придумвам. така че моля, задават въпроси, ако имате нужда от нещо, поясни, можете да ми изпратите електронна поща до моята Gmail сметка по всяко време. и отколкото преди време за вашите момчета помощ -Kaze - |
|
| |||
| |||
| ermm, Аз предлагам, ако DONT знам някой от този tufff си, че просто си купя един сървър, питате за беда колега. Mike X | X | X a108172michael@yale-wrexham.ac.uk |
|
| |||
| |||
| и трябва да започнете изучаването някъде |
|
| |||
| |||
| Да предполагам, но аз мисля, yod бъде beter почти buing 1 към започвам тогава има калайдисвам с това, поне по този начин вие знаете какви са вашите свири с, ф coz ако купувате нещо лошо шансовете са itll да е грешка, скъпи приятелю Mike X | X | X |
|
| |||
| |||
| Добре виждам къде ви идват. Аз направих същото нещо с компютъра, преди да построен тях. така представа къде добър сървър сайта ще бъде да се купуват от? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Аз не мисля, че изграждането на сървъра е, че различните за изграждането на нормален компютър, освен че е трябва да бъде надежден и идеалния излишни. Предлагам да отидем и да разгледаме някои от името на сървъра марки като HP и Dell и виж какво те използват компоненти. Това ще Ви даде добра идея. Реалното изграждане процес е един и същ, ако не отида с излишна мощност доставки и това. Може да има поглед върху иБей, има някои много добри сделки, които идват на сървърите от време на време. Що се отнася до достъпа управление, ще искам OS, че има уеб сървър (или Linux или Windows), която работи някакъв скрипт да го управлявате. Ако не искате да напишете го сам там са много, че можете да изтеглите или купуват от интернет. Дано това ви дава някои насоки.
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| FTP достъп проблем на Windows 2003 Server с ISA Server 2004 | steveballmer | Windows операционни системи | 0 | 12 Юни 2009 01:02 |
| Terminal Server не влезете в системата - Windows 2003 Server | gideon112 | Windows операционни системи | 0 | 5-и парламентарен Юни 2009 23:52 |
| Windows Server 2003 SP2 на Citrix PS 3.0 - Server се рестартира след последния потребител влиза изложени | степени DMB | Windows операционни системи | 0 | 20 май 2009 13:40 |
| Имаш ли нужда от очила за игрални издокарвам моля | Lexmark | Общи Хардуер Чат | 7 | 26 Окт 2007 08:36 |
| Нишка Инструменти | |
| |