menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Obecné Hardware Chat

Register

Server Specs

Reply

Thread Nástroje
Old 1.prosince 2007, 17:42
Člen Skupina

Default Server Specs

Ahoj kluci. i nebyl jistý, kde aby to tak myslím, obecné by bylo nejlepší místo.

I'm budování data FTP server a chtěl bych vědět, co by se mělo dostat i pokud jde o hardware, co je nejlepší OS používat, co je nejlepší FTP software získat, nejlepší firewall a šifrování software, takové věci. jsem postaven před PC spoustu krát, ale nikdy jsem si vybudoval server tak jsem trochu nového v této oblasti.

Také jsem chtěl mít tak, že každý uživatel (bude to já a moji přátelé) mají vlastní přidělené místo a nemůžeme přístup eachothers bez povolení. takže pokud vás mohl místo abych návod na to, jak to udělat, nebo pokud to některý software k tomu, že stejně tak, že bychom se skvěle.

Chtěl bych, aby se malé (i mají omezený prostor teď) budu mít nejméně dva 1TB HDD na (jednu pro aktuální data a druhý pro zálohování) a chtěl bych mít NIC, který podporuje FiOS přímé do serveru, tak to nemá, aby přešli na koaxiální kabel.

tak prosím, zeptat se v případě, že potřebujete něco upřesnit, můžete mi poslat e-mail na můj účet Gmail kdykoliv. thanx a ještě čas na vaši kluci to pomůže

-Kaže -
Old 4 prosince 2007, 02:29
Člen Skupina

Default Server Specs

Ehmm,
Navrhuji, pokud dont vědět, z toho tufff sobě, že jste prostě koupit server, můžete požádat o problém kámo.

mike
x | X | x
a108172michael@yale-wrexham.ac.uk
Old 4 prosince 2007, 05:58
Člen Skupina

Default Server Specs

a musím naučit někde
Old 4 prosince 2007, 06:00
Člen Skupina

Default Server Specs

Předpokládám, že ano, ale myslím, že yod být beter vypnutí Zakoupením 1 až pak začít s záplatovat se, že alespoň tímto způsobem budete vědět, jaké jsou vaše hraní s, coz je-li koupit u summat špatně šance
itll být drahé chybu mate

mike
x | X | x
Old 4. prosince 2007, 11:27
Člen Skupina

Default Server Specs

v pořádku i vidět, kde se vaše pochází. Udělal jsem to samé s PC i postaven před nimi. tak vůbec představu o tom, kde dobrý serveru by měla být ke koupi od?
Old 4 prosince 2007, 14:55
Moderátor skupiny

Default Server Specs

Nemyslím si, že vybudování serveru je, že v jiné budově běžné počítače s výjimkou toho, že je musí být spolehlivé a ideálně nadbytečný.

Doporučuji vám jít a podívat na některé z názvu serveru značek, jako HP nebo Dell, a zjistit, jaké komponenty, které používají. To vám dá dobrý nápad.

Skutečná stavět proces je stejný, pokud jdete s redundantní napájecí zdroje a tak.

Možná, že se podíváte na eBay, tam jsou některé velmi dobré, že se zabývá přijít na serverech čas od času.

Pokud jde o přístup k řízení, budete chtít jeden OS, který provozuje webový server (buď Linux nebo Windows), který běží nějaký skript, který má spravovat. Pokud nechcete napsat sám existuje spousta, které si můžete stáhnout nebo koupit od internetu.

Doufám, že toto vám některé odkazy.

Můj systém: Eclipse

Processor (s):
Intel c2d E7200 OC'd @ 3.6Ghz
Základní deska:
Asus P5Q Pro
Paměť RAM:
OCZ 8gigabajt 800MHz
Grafické karty (s):
Saphire Radeon 4850
Zvuková karta:
Palubní
Pevný disk (y):
Naprostá
Optická mechanika (s):
Sony al cheapo jedna.
Case / PSU:
Antec tři sta
Chlazení:
Arctic Cooler 7 Pro, 3 případu fanoušků.
Síť / Internet:
Titan ADSL
Monitor (s):
Duální 19 "LCD
Operační systém (y):
XP SP3
Reply

Register

Záložky

Podobná témata
Nitka Thread Začátečnickou Fórum Odpovědi Poslední příspěvek
FTP přístup k problému na Windows 2003 Server s ISA Server 2004 steveballmer Operační systémy Windows 0 12 června 2009 01:02
Terminálový server se přihlásit - Windows 2003 server gideon112 Operační systémy Windows 0 5. červen 2009 23:52
Windows Server 2003 SP2 na Citrix PS 3.0 - server restartován po posledním přihlášení uživatele mimo dmb Operační systémy Windows 0 20. května 2009 13:40
Potřebujete specifikace pro herní zmanipulovat prosím Lexmark Obecné Hardware Chat 7 26 října 2007 08:36
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.