![]() |
|
| |||
| |||
| Γεια σου ρε παιδιά. Δεν ήμουν σίγουρος πού πρέπει να θέσει αυτό το τόσο υποθέτω θα είναι γενικά το καλύτερο μέρος. Είμαι οικοδόμηση δεδομένων FTP server και θα ήθελα να μάθω τι θα πρέπει να λάβουν όσο το υλικό, τι το καλύτερο λειτουργικό σύστημα για την χρήση, τι το καλύτερο για να FTP λογισμικού, καλύτερο τείχος και λογισμικού κρυπτογράφησης, τα πράγματα έτσι. Έχω κατασκευαστεί πριν από το PC του πολλές φορές, αλλά ποτέ δεν έχω χτίσει ένα εξυπηρετητή έτσι είμαι λίγο νέος σε αυτό το πεδίο. Θα ήθελα επίσης να έχουν, ούτως ώστε κάθε χρήστης (αυτό θα μου και οι φίλοι μου) έχουν τη δική μας διατεθεί χώρος και δεν μπορούμε να eachothers πρόσβαση χωρίς άδεια. οπότε αν εσείς θα μπορούσε να μου σημείο σε ένα tutorial για το πώς να το κάνουμε αυτό ή αν υπάρχει κάποιο λογισμικό να το κάνει αυτό και ότι προτίθεστε να είναι μεγάλη. Θα ήθελα αυτό να είναι μικρή (έχω περιορισμένο χώρο τώρα) Είμαι θα έχει τουλάχιστον δύο 1TB HDD του (ένα για τα πραγματικά δεδομένα και το δεύτερο για backup) και θα ήθελα να έχουμε μια NIC που υποστηρίζει FiOS απευθείας στον server οπότε δεν θα πρέπει να αλλάξουν για να καταφέρνω. γι 'αυτό σας παρακαλώ, να θέσει ερωτήσεις, εάν χρειάζεστε κάτι διευκρίνισε, μπορείτε να μου στείλετε ένα e-mail στο Gmail λογαριασμό μου οποιαδήποτε στιγμή. thanx και κανείς εκ των προτέρων για τα παιδιά σας να τη βοηθήσει -Kaze - |
|
| |||
| |||
| ermm, Προτείνω dont ξέρει αν κάποιο από αυτό που έχετε εσείς tufff απλώς αγοράζουν ένα διακομιστή, ζητώντας κόπο mate. mike X | X | X a108172michael@yale-wrexham.ac.uk |
|
| |||
| |||
| Πρεπει να ξεκινήσει καλά κάπου μάθησης |
|
| |||
| |||
| Μάλλον ναι, αλλά, πιστεύω yod να είναι καλύτερα από buing 1, για να ξεκινήσει από τότε που έχουν τίποτε από αυτό, τουλάχιστον έτσι ξέρετε τι σας παίζουν με, αν και coz αγοράζουν summat λάθος πιθανότητες είναι itll να είναι ένα ακριβό λάθος mate mike X | X | X |
|
| |||
| |||
| Βλέπω καλά όταν έρχονται από σας. έκανα το ίδιο πράγμα με το PC του i κατασκευαστεί πριν από αυτούς. επομένως, κάθε ιδέα για το πού ένα καλό server της ιστοσελίδας θα είναι να αγοράσει από την? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Δεν πιστεύω ότι η οικοδόμηση ενός διακομιστή είναι ότι όλα τα διαφορετικά για την οικοδόμηση μιας κανονικής υπολογιστή εκτός από το ότι πρέπει να είναι αξιόπιστη και ιδανική περιττή. Σας προτείνω να πάτε και να ρίξετε μια ματιά σε μερικά από το όνομα του διακομιστή ή μάρκες, όπως η HP και η Dell να δούμε τι συστατικά που χρησιμοποιούν. Αυτό θα σας δώσει μια καλή ιδέα. Η πραγματική διαδικασία κατασκευής είναι το ίδιο αν δεν πάνε με περιττή και ότι το ηλεκτρικό ρεύμα. Ίσως ρίξτε μια ματιά στις eBay, υπάρχουν κάποιες πολύ καλές συμφωνίες που προκύπτουν σχετικά με τους διακομιστές από καιρό σε καιρό. Όσο για την διαχείριση της πρόσβασης, θα θέλετε ένα λειτουργικό σύστημα που εφαρμόζει ένα webserver (είτε Linux ή Windows) που λειτουργεί με κάποιο σενάριο για τη διαχείρισή της. Εάν δεν θέλετε να γράψετε μόνοι σας υπάρχουν πολλά που μπορείτε να κατεβάσετε ή αγοράζουν από το διαδίκτυο. Ελπίζω αυτό σας δίνει κάποια ένδειξη.
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| FTP πρόσβαση πρόβλημα σχετικά με το Windows Server 2003 με ISA Server 2004 | steveballmer | Λειτουργικά συστήματα Windows | 0 | 12 Ιουν 2009 01:02 |
| Terminal server δεν συνδεθείτε - Windows 2003 server | gideon112 | Λειτουργικά συστήματα Windows | 0 | 5 Ιουν 2009 23:52 |
| Windows Server 2003 SP2 για Citrix PS 3.0 - Server επανεκκίνηση μετά την τελευταία χρήστης ορίζεται | DMB | Λειτουργικά συστήματα Windows | 0 | 20 Μαΐου 2009 13:40 |
| Χρειάζεστε κάποια specs για gaming εξέδρας παρακαλώ | Lexmark | Γενική Συζήτηση Hardware | 7 | 26 Οκτ 2007 08:36 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |