![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| hej momački. nisam bila sigurna gdje staviti ovu tako mislim opće bi biti najbolje mjesto. I'm izgradnji podataka FTP server i Htjela bih znati što bih trebao dobiti što se tiče hardvera, što je najbolji OS za korištenje, što je najbolji FTP softver da biste dobili najbolje vatrozid i softver za šifriranje, stvari poput toga. sam sagradio PC prije dosta vremena, ali nikad nisam građena poslužitelj tako da sam malo novi u ovoj oblasti. JA isto tako ištanje to imati, tako da svaki korisnik (to će se mene i moje prijatelje) imamo svoje dodijelila prostor i ne može se pristupiti bez dozvole eachothers. pa ako te momački mogao pokažite mi na tutorial o tome kako to učiniti, ili ako postoji neki software za to, te da bi bilo sjajno. Htio bih da bude mali (imam ograničen prostor odmah) I'm gonna imati barem dva 1TB HDD-a (jedna za stvarnim podacima, a druga za backup), a ja bih to imati NIC koja podržava FiOS direktni u poslužitelj tako da ne morate se prebaciti na nagovoriti. pa vas molimo, da pitate ako vam nešto treba pojasniti, možete poslati mi e-mail na moj gmail račun bilo. nego i ispred vremena za svoj momački pomoć -Kaže - |
|
| |||
| |||
| ermm, Predlažem da ako dont znati bilo koji od ova tufff sami da jednostavno kupite server, te tražeći nevolje drugarica. Mike X | X | X a108172michael@yale-wrexham.ac.uk |
|
| |||
| |||
| Moram i ja početi učiti negdje |
|
| |||
| |||
| Pretpostavljam da, ali, mislim yod biti beter off buing 1 do tada krenuti s prtljati s tim, barem na taj način da znate što vaše igranje sa, coz ako kupite summat u krivu su šanse itll biti skuplji pogreąku drugarica Mike X | X | X |
|
| |||
| |||
| sve je u redu i vidjeti gdje dolazi iz vaše. Ja sam istu stvar sa PC-a prije nego što sam sagradio ih. tako da na bilo koji ideja gdje dobar poslužitelju site bi se kupiti od? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ne mislim da je zgrada poslužitelju je sve što je različita u izgradnji normalne računalo osim da se mora biti pouzdan i potpuno suvišne. Predlažem da idete i imaju pogled na neka od imena brandova poput HP ili Dell i vidjeti što oni komponente koristiti. Ovo će vam dati dobru ideju. Stvarni graditi proces je isti, osim ako se ne ide s blagoglagoljiv power supplies i da. Možda i imaju pogled na eBay, postoje neke vrlo dobre ponude koje se mogu pojaviti na serverima s vremena na vrijeme. Što se tiče pristupa upravljanju, te htijenje ištanje jedan OS da teče web (ili Linux ili Windows) koji se izvodi nekakvu skriptu upravljanja. Ako ne želite da ga napisali sami ima puno koje možete kupiti ili skinuti s Interneta. Nadam se ovo vam daje neke pokazivače.
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| FTP pristup problemu na Windows 2003 Server s ISA Server 2004 | steveballmer | Windows Operating Systems | 0 | 12. lipnja 2009 01:02 |
| Terminalski poslužitelj neće prijaviti u - Windows 2003 Server | gideon112 | Windows Operating Systems | 0 | 5. lipnja 2009 23:52 |
| Windows 2003 SP2 serveru na Citrix 3,0 PS - server restartuje nakon zadnjeg user logs out | dmb | Windows Operating Systems | 0 | 20. svibanj 2009 13:40 |
| Trebam neke naočale za gaming katarka molim | Lexmark | General Hardware Chat | 7 | 26. listopad 2007 08:36 |
| Thread Tools | |
| |