![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Hé, srácok. Nem voltam biztos benne, hogy ha ez így azt hiszem, általános lenne a legjobb helyen. Én építése adatokat FTP szerver és szeretnék tudni, mit kellene, amennyire a hardver, mi a legjobb operációs rendszer használatát, mi a legjobb FTP szoftvert kap, a legjobb tűzfal és titkosító szoftver, a dolgok így. Már épített számítógép előtt rengeteg idő, de még soha nem épült a szerver így vagyok egy kicsit új ezen a területen. Azt is szeretné, hogy úgy, hogy minden egyes felhasználó (ez lesz nekem és a barátaimnak) saját kijelölt helyen, és nem tud hozzáférni eachothers engedélye nélkül. így ha fiúk is pont nekem egy tutorial arról, hogyan kell csinálni, vagy ha van valami szoftver erre is, hogy lesz nagy. Szeretném azt a kis (nekem van korlátozott hely most) Én még legalább két 1TB HDD's (az egyik a tényleges adatok és a második biztonsági másolat), és szeretnék, hogy a NIC, amely támogatja a FiOS közvetlenül a kiszolgálón, így nem kell váltani Coax. ezért kérjük, tegyen fel kérdéseket, ha kell valami, tisztázni, akkor küldjön nekem egy e-mailt a Gmail-fiókot bármikor. és mint az elkövetkező időben a fiúk segítségével -Kaže - |
|
| |||
| |||
| ermm, Azt javaslom, ha ön dont tudom, hogy ez tufff magad, hogy te csak vásárolni, akkor kéri a bajt haver. mike X | X | X a108172michael@yale-wrexham.ac.uk |
|
| |||
| |||
| jól meg kell kezdeni valahol tanulás |
|
| |||
| |||
| Azt hiszem, igen, de azt hiszem yod le kell beter buing 1-től elindul majd egy bádogos, hogy legalább ilyen módon tudja, mi a játszó, coz u vásárolni összeget, ha baj van, itll egy költséges tévedés mate mike X | X | X |
|
| |||
| |||
| rendben látom, ahol a származó. Én ugyanaz a számítógép elõtt épült őket. Így bármilyen ötletet, hogy hol jó szerver helyén lenne, hogy az árut? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nem hiszem, hogy a kiszolgáló épület van, hogy a különböző építési normális számítógépet, kivéve, hogy az, hogy megbízható és ideális esetben felesleges. Javaslom, hogy menj, és nézd meg néhány, a névszerver márkák, mint a HP vagy a Dell és milyen összetevőket használnak. Ez Önnek egy jó ötlete. A tényleges kiépítése folyamatban van ugyanaz, ha nem megyek redundánssá tápegységek és hogy. Talán még egy pillantást az eBay, van néhány nagyon jó foglalkozik, hogy dolgozzon ki a szerver időről időre. A hozzáférés-kezelési, akkor eldönthetjük, hogy az operációs rendszer fut, a webszerver (vagy Linux vagy Windows), hogy fut valami script a hulladék kezelése. Ha nem akarsz írni, hogy magad is bárhol, hogy lehet letölteni, vagy vásárolnak az interneten. Remélem ez neked néhány észrevételem.
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| FTP hozzáférés problémája a Windows Server 2003 és ISA Server 2004 | steveballmer | A Windows operációs rendszerek | 0 | 12. június 2009 01:02 |
| Terminal Server nem belépés - Windows 2003 Server | gideon112 | A Windows operációs rendszerek | 0 | 5. jún 2009 23:52 |
| Windows 2003 SP2 server a Citrix PS 3.0 - A szerver újraindítása után utolsó felhasználó el | DMB | A Windows operációs rendszerek | 0 | 20. május 2009 13:40 |
| Szüksége van egy szemüveg a szerencsejáték fúrótoronyhoz kérem | Lexmark | Általános fémáru Chat | 7 | 26. október 2007 08:36 |
| Téma eszközök | |
| |