פחותה-equity

Magazine
Go Back   מחשב מיץ > חומרת המחשב > כללי חומרה צ 'אט

Register

מפרט שרת

Reply

שרשרת כלים
Old 1 דצמבר 2007, 17:42
חבר קבוצת

Default מפרט שרת

היי חבר 'ה. אני לא בטוח איפה לשים את זה אז אני מניח בכלל יהיה המקום הטוב ביותר.

אני בניית שרת ה-FTP נתונים ואני רוצה לדעת מה אני אמור לקבל ככל חומרה, מהי מערכת ההפעלה הטובה ביותר להשתמש בו, מה את תוכנת ה-FTP הטובה ביותר להגיע, הטובה ביותר של חומת האש ואת תוכנת הצפנה, דברים כאלה. ביצעתי בנוי של המחשב לפני הרבה פעמים אבל אני כבר לא בנוי על השרת, כך אני קצת חדש שדה זה.

אני גם רוצה את זה, כך שכל משתמש (הוא יהיה אותי ואת החברים שלי) יש מוקצה שטח שלנו ואנחנו לא יכולים לגשת eachothers ללא אישור. אז אם אתם יכולים להצביע לי על הדרכה איך לעשות את זה או אם יש כמה תוכנות כדי לעשות את זה גם זה יהיה נהדר.

הייתי רוצה שהוא יהיה קטן (יש לי מקום מוגבל כרגע) אני חייב לפחות שני HDD של 1TB (אחד של נתונים בפועל והשני עבור גיבוי) ואני רוצה להיות NIC התומכת FiOS ישירות לתוך השרת, כך שהוא לא צריך לעבור כדי לשדל.

אז אנא, שאל שאלות אם אתה צריך משהו מוסבר, אתה יכול לשלוח לי דואר אלקטרוני ל-Gmail שלי החשבון בכל עת. thanx קדימה ואת הזמן את העזרה של חבר 'ה

-Kaze -
Old 4 דצמבר 2007, 02:29
חבר קבוצת

Default מפרט שרת

ermm,
אני מציע לך dont יודע אם כל זה tufff עצמך כי אתה פשוט לקנות שרת, אתה מבקש צרות חבר.

מייק
X | X | x
a108172michael@yale-wrexham.ac.uk
Old 4 דצמבר 2007, 05:58
חבר קבוצת

Default מפרט שרת

גם אני צריך להתחיל איפשהו למידה
Old 4 דצמבר 2007, 06:00
חבר קבוצת

Default מפרט שרת

כן אני מניח אבל אני חושב י להיות beter off buing 1 כדי להתחיל ואז having a פחה עם זה, לפחות ככה אתה יודע מה את משחקת עם, אם coz U לקנות summat הסיכויים הם טועים
itll להיות טעות חבר יקר

מייק
X | X | x
Old 4 דצמבר 2007, 11:27
חבר קבוצת

Default מפרט שרת

בסדר, אני רואה בהם את מגיעים. עשיתי את אותו הדבר עם המחשב האישי של אותם לפני שאני בנוי. על כך יש לך מושג איפה טוב שרת האתר יהיה לקנות אצלם?
Old 4 דצמבר 2007, 14:55
מנהל קבוצת

Default מפרט שרת

אני לא חושב שזה בניין שרת הוא כל כך שונה לבניית מחשב רגיל חוץ מזה הוא צריך להיות אמין ו אידיאלי מיותרות.

אני מציע לך ללכת יש לראות כמה מן המותגים שם שרת כמו HP או דל ולראות אילו רכיבים הם משתמשים. זה ייתן לך רעיון טוב.

בפועל לבנות תהליך זהה, אלא אם כן אתה הולך עם ספקי כוח מיותר וכי.

אולי צריך לראות ב eBay, שם הם חלק מאוד טובה עסקאות שמגיעים על שרתי מעת לעת.

מבחינת הגישה ניהול, אתה רוצה מערכת הפעלה האינטרנט של הפועל (או לינוקס או Windows) הפועל כלשהי של סקריפט כדי לנהל אותה. אם אתה לא רוצה לכתוב את זה בעצמך יש הרבה שאתה יכול להוריד או לקנות מהאינטרנט.

מקווה שזה נותן לך מספר המצביעים.

המערכת שלי: Eclipse

מעבד (ים):
אינטל C2D E7200 OC'd @ 3.6Ghz
לוח האם:
ASUS P5Q Pro
זיכרון RAM:
OCZ 8GB 800Mhz
כרטיס מסך (S):
Saphire RADEON 4850
כרטיס קול:
Onboard
Hard Drive (s):
עצום
כונן אופטי (S):
Sony אל cheapo אחד.
Case / PSU:
שלוש מאות ANTEC
Cooling:
הארקטי Cooler 7 Pro, 3 אוהדים מקרה.
רשת / אינטרנט:
נפיל ADSL
צג (S):
Dual 19 "LCD
מערכת הפעלה (S):
XP SP3
Reply

Register

סימניות

פתילים דומים
חוט Thread Starter פורום תגובות הודעה אחרונה
גישת ה-FTP בעיה ב-Windows Server 2003 עם ISA Server 2004 steveballmer מערכות ההפעלה Windows 0 12th יוני 2009 01:02
Terminal Server לא מתחבר - Windows Server 2003 gideon112 מערכות ההפעלה Windows 0 ה -5 בחודש יוני 2009 23:52
Windows Server 2003 SP2 על Citrix PS 3.0 - שרת מחדש לאחר שעבר המשתמש יתחבר החוצה dmb מערכות ההפעלה Windows 0 ה -20 במאי 2009 13:40
צריך קצת מפרט עבור משחקים לבוש בבקשה Lexmark כללי חומרה צ 'אט 7 26 אוקטובר 2007 08:36
שרשרת כלים

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

כל הזכויות שמורות © 2006 - 2009 מיץ המחשב.