mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterinė įranga > General Hardware Chat

Register

Serverio specifikacijos

Reply

Temos įrankiai
Old Gruodis 1, 2007, 17:42
Narys

Default Serverio specifikacijos

Hey guys. aš nesu įsitikinęs, kur įdėti šią taigi manau bendrojo būtų geriausia vieta.

I'm pastato FTP serverio duomenų ir aš norėčiau žinoti, ką turėtų gauti kiek aparatūros, kas yra geriausia OS naudotis, kas geriausia FTP programos, siekiant gauti, geriausia ugniasienė ir šifravimo įrangą, ką panašaus. Aš pastatytas PC prieš daugybę kartų, bet aš niekada pastatytas serverio so I'm a bit nauja šioje srityje.

Aš taip pat noriu, kad jį taip, kad kiekvienas vartotojas (jis bus man ir mano draugams) turėti savo skirta erdvė ir mes negalime gauti eachothers be leidimo. Taigi, jei jus vaikinai, galėtų man apie tai, kaip padaryti, kad pamoka, arba jei ten yra kai kurie programinės įrangos daryti, kad kaip gerai, kad būčiau didelis.

Norėčiau, kad ji būtų nedidelis (turiu ribotoje erdvėje right now) I'm gonna turėti bent du 1TB HDD už faktinius duomenis (viena ir už antra atsargine), ir norėčiau, kad NIC, kuri palaiko FiOS tiesiogiai į serverį, kad jis neturi pereiti į coax.

todėl prašau, klauskite, jei jums reikia ką nors paaiškinti, jūs galite siųsti man e-mail su savo Gmail sąskaitą bet kuriuo metu. ir Thanx iš anksto už jūsų vaikinai's padėti

-Kaze -
Old Gruodis 4, 2007, 02:29
Narys

ermm,
siūlau if you dont know bet šio tufff save, kad jūs tiesiog pirkti serverio, galite prašyti problemų mate.

Mike
x | x | x
a108172michael@yale-wrexham.ac.uk
Old Gruodis 4, 2007, 05:58
Narys

Na aš turiu pradėti mokytis kažkur
Old Gruodis 4, 2007, 06:00
Narys

Taip manau, bet, manau, Yod būti beter off buing 1 pradėti nuo tada, turintys Taisome su tuo, kad bent jau taip žinote, ką jūsų žaisti, coz if u buy summat klaidingą šansai
itll būti brangus klaidą padėjėjas

Mike
x | x | x
Old Gruodis 4, 2007, 11:27
Narys

Alright, aš matau, kur jūsų iš. Aš tą patį su PC prieš aš pastatė juos. kad bet kokią idėją apie tai, kur gera serverio svetainėje būtų pirkti iš?
Old Gruodis 4, 2007, 14:55
Moderatorius Grupė

Nemanau, kad statybos serveris visa tai skiriasi nuo pastato normalus kompiuteris išskyrus tai, kad tai turi būti patikimas, o idealiu atveju nereikalingas.

Siūlyčiau eiti ir turėti bent kai Name Server ženklus kaip HP ir Dell, ir pamatyti, kas jos komponentų naudojimą išvaizdą. Tai suteiks jums gera idėja.

Tikrasis statyti procesas yra tas pats, jeigu tu eisi su nereikalingas energijos tiekimo ir kad.

Gal turi eBay atrodo, yra keletas labai gerų pasiūlymų, kurie ateina iki serveriuose laikas nuo laiko.

Kaip ir prieigos valdymo, jums reikia OS, kuri veikia serverio (arba Linux ar Windows), kuris veikia kai scenarijų rūšiuoti jas tvarkyti. Jei nenorite rašyti patys yra daug, kad galite atsisiųsti arba nusipirkti iš interneto.

Tikiuosi, kad tai suteikia jums keletą patarimų.

Mano sistema: Eclipse

Procesorius (-iai):
Intel C2D E7200 OC'd @ 3.6GHz
Pagrindinė plokštė:
Asus P5Q Pro
RAM atmintis:
OCZ 8GB 800MHz
Graphics Card (-ai):
Saphire Radeon 4.850
Garso plokštė:
Borto
Kietasis diskas (-ai):
Vast
Optical Drive (s):
Sony AL cheapo vieną.
Case / PSU:
Antec Three Hundred
Aušinimas:
Arkties Cooler 7 Pro 3 Byla gerbėjai.
Tinklas / Internetas:
Titan ADSL
Monitorius (-ai):
Dual 19 "LCD
Operacinė sistema (-os):
XP SP3
Reply

Register

Bookmarks

Panašios Temos
Siūlas Thread Starter Forumas Atsakymai Last Post
FTP problemą Windows Server 2003 su ISA Server 2004 steveballmer Windows "operacinės sistemos 0 Birželis 12, 2009 01:02
Terminal Server negaliu prisijungti - Windows Server 2003 gideon112 Windows "operacinės sistemos 0 5 birželis 2009 23:52
Windows 2003 SP2 serveryje 3,0 PS Citrix - Serveris bus paleistas iš naujo po paskutinio vartotojo Įrašai iš DMB Windows "operacinės sistemos 0 Gegužė 20, 2009 13:40
Reikia šiek tiek žaidimų platformą Prašome Specifikacijos Lexmark General Hardware Chat 7 26 spalis 2007 08:36
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.