mazāku kapitāla

Magazine
Go Back   Computer Sulas > Computer Hardware > General Hardware Čats

Register

Server Specs

Reply

Thread Tools
Old 1 decembris 2007, 17:42
Loceklis

Default Server Specs

hey guys. Es biju pārliecināts, kur likt šāda tā es domāju kopumā varētu būt labākā vieta.

Es esmu ēka FTP datu serveri, un es gribētu zināt, ko man vajadzētu saņemt tik tālu, aparatūra, kas ir labākā OS izmantot to, kas ir labākais FTP programmatūra, lai iegūtu, labāko ugunsmūri un šifrēšanas programmatūra, lietām, piemēram, ka. Man būvētas datora pirms daudz reižu, bet es nekad neesmu būvēts serveri, lai es esmu mazliet jaunu šajā jomā.

Es arī gribu būt tā, lai katram lietotājam (tas būs man un maniem draugiem) ir mūsu pašu piešķirta telpa, un mēs nevaram piekļūt eachothers bez atļaujas. Tātad, ja jūs puiši varētu norādīt man pamācību, kā to izdarīt, vai ja tur ir dažas programmatūras darīt, kā arī to, ka gribētu būt liels.

Es gribētu, ka tas ir neliels (i ir ierobežotā telpā šobrīd) I'm gonna ir vismaz divas 1TB HDD's (viens faktisko datu sekundē backup) un es gribētu būt NIC, kas atbalsta fios tieši vērā serveri, lai tas nav, lai pārslēgtos uz Coax.

tāpēc, lūdzu, uzdodiet jautājumus, ja nepieciešams kaut ko precizēt, varat sūtīt man e-pastu uz manu Gmail kontu jebkurā laikā. un thanx pirms laika jūsu puiši palīdzības

-Kaže -
Old Decembris 4, 2007, 02:29
Loceklis

Default Server Specs

ermm,
Es iesaku, ja jūs dont zināt kādu šīs tufff sev, ka jūs vienkārši nopirkt serveri, jūs man jautājat par problēmas mate.

mike
x | x | x
a108172michael@yale-wrexham.ac.uk
Old Decembris 4, 2007, 05:58
Loceklis

Default Server Specs

Nu es gotta sākt mācīties kaut kur
Old Decembris 4, 2007, 06:00
Loceklis

Default Server Specs

Jā es pieņemu, bet es domāju, ka yod būt Beter off buing 1, lai sāktu tam, kam lāpīt ar to, ka vismaz tā, kā jūs zināt, kādas ir jūsu spēles ar, coz ja u pirkt summat nepareizi iespējas ir
itll ir dārga kļūda palīgs

mike
x | x | x
Old Decembris 4, 2007, 11:27
Loceklis

Default Server Specs

alright es redzu, kur jūsu nāk no. Es tā pats ar datora pirms es celta tiem. Tāpēc jebkura doma par to, kur labu serveri vieta varētu nopirkt no?
Old Decembris 4, 2007, 14:55
Moderator Group

Default Server Specs

Es nedomāju, ka ēka serveris ir viss, kas atšķiras no ēkas normālu datoru izņemot gadījumus, kas ir uzticami un ideāli lieks.

Es iesaku jums aiziet un ir apskatīt dažus no servera zīmoliem, piemēram, HP vai Dell un redzēt, kas komponentus, ko tie izmanto. Tas sniegs jums laba ideja.

Faktiskais būvēt process ir pats, ja vien jums iet ar lieku enerģijas piegādes un ka.

Varbūt ir skatīties uz eBay ir daži ļoti labi piedāvājumi, kas nāk līdzi serveros, laiku pa laikam.

Attiecībā uz piekļuves vadība, jūs vēlaties OS, kas darbojas tīmekļa serveri (vai nu Linux vai Windows), kurā darbojas kāda veida skriptu, lai pārvaldīt to. Ja jūs nevēlaties rakstīt pats ir daudz, ka jūs varat lejupielādēt vai iegādāties no interneta.

Ceru, ka tas dod jums dažas norādes.

Mana sistēma: Aptumsums

Processor (s):
Intel C2D E7200 OC'd @ 3.6GHz
Motherboard:
Asus P5Q Pro
RAM Operatīvā atmiņa:
OCZ 8GB 800Mhz
Graphics Card (s):
Saphire Radeon 4.850
Sound Card:
Onboard
Hard Drive (s):
Lielākā
Optical Drive (s):
Sony al cheapo vienu.
Case / PSU:
Antec Three Hundred
Dzesēšana:
Arktisks Cooler 7 Pro, 3 ja ventilatori.
Tīkla / Internets:
Titan ADSL
Monitor (s):
Dual 19 "LCD
Operating System (s):
XP SP3
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Sulas.