![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ahoj kluci. i nebol istý, kde aby to tak myslím, všeobecné by bolo najlepšie miesto. I'm budovanie data FTP server a chcel by som vedieť, čo by sa malo dostať aj pokiaľ ide o hardvér, čo je najlepšie OS používať, čo je najlepší FTP softvér získať, najlepšie firewall a šifrovanie softvér, takéto veci. som postavený pred PC veľa krát, ale nikdy som si vybudoval server tak som trochu nového v tejto oblasti. Tiež som chcel mať tak, že každý používateľ (bude to já a moji priatelia) majú vlastné pridelené miesto a nemôžeme prístup eachothers bez povolenia. takže ak vás mohol miesto abych návod na to, ako to urobiť, alebo ak to niektorý softvér k tomu, že rovnako tak, že by sme sa skvele. Chtěl bych, aby sa malé (i majú obmedzený priestor teraz) budu mať najmenej dva 1TB HDD na (jednu pre aktuálne dáta a druhý pre zálohovanie) a chtěl bych mať NIC, ktorý podporuje FiOS priame do servera, tak to nemá, aby prešli na koaxiálny kábel. tak prosím, opýtať sa v prípade, že potrebujete niečo upresniť, môžete mi poslať e-mail na môj účet Gmail kedykoľvek. thanx a ešte čas na vašu kluci to pomôže -Kaže -- |
|
| |||
| |||
| Ehmm, Navrhujem, ak dont vedieť, z toho tufff sebe, že ste jednoducho kúpiť server, môžete požiadať o problém kámo. mike x | X | x a108172michael@yale-wrexham.ac.uk |
|
| |||
| |||
| a musím naučiť někde |
|
| |||
| |||
| Predpokladám, že áno, ale myslím, že yod byť beter vypnutie Zakúpením 1 až potom začať s záplatovat sa, že aspoň týmto spôsobom budete vedieť, aké sú vaše hranie s, coz je-li kúpiť u summat zle šanca itll byť drahé chybu mate mike x | X | x |
|
| |||
| |||
| v poriadku aj vidieť, kde sa vaše pochádza. Urobil som to isté s PC i postavený pred nimi. tak vôbec predstavu o tom, kde dobrý servera by mala byť ku kúpe od? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nemyslím si, že pre stavbu servera je, že v inej budove bežné počítače s výnimkou toho, že musia byť spoľahlivé a ideálne nadbytočný. Odporúčam vám ísť a pozrieť na niektoré z názvu servera značiek, ako HP alebo Dell, a zistiť, aké komponenty, ktoré používajú. To vám dá dobrý nápad. Skutočná stavať proces je rovnaký, ak idete s redundantné napájacie zdroje a tak. Možno, že sa pozriete na eBay, tam sú niektoré veľmi dobré, že sa zaoberá prísť na serveroch čas od času. Pokiaľ ide o prístup k riadeniu, budete chcieť jeden OS, ktorý prevádzkuje webový server (buď Linux alebo Windows), ktorý beží nejaký skript, ktorý má spravovať. Ak nechcete napísať sám existuje spousta, ktoré si môžete stiahnuť alebo kúpiť od internetu. Dúfam, že toto vám niektoré odkazy.
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| FTP prístup k problému na Windows 2003 Server s ISA Server 2004 | steveballmer | Operačné systémy Windows | 0 | 12 júna 2009 01:02 |
| Terminálový server sa prihlásiť - Windows 2003 server | gideon112 | Operačné systémy Windows | 0 | 5. jún 2009 23:52 |
| Windows Server 2003 SP2 na Citrix PS 3.0 - server reštartuje po poslednom prihlásenie užívateľa mimo | DMB | Operačné systémy Windows | 0 | 20. mája 2009 13:40 |
| Potrebujete špecifikácie pre herné zmanipulovat prosím | Lexmark | Všeobecné Hardware Chat | 7 | 26 októbra 2007 08:36 |
| Thread Tools | |
| |