мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Хардуаре > Генерал Хардуаре Цхат

Register

Сервер Спецификације

Reply

Тхреад Тоолс
Old 1. Нов 2007, 17:42
Мембер Гроуп

Default Сервер Спецификације

хеј момачки. нисам била сигурна где ставити ову тако мислим опште би бити најбоље место.

И'м изградњи података ФТП сервер и Хтјела бих да знам шта бих требао добити што се тиче хардвера, што је најбољи ОС за коришћење, што је најбољи ФТП софтвер да бисте добили најбоље заштитни зид и софтвер за кодиран, ствари попут тога. сам саградио ПЦ пре доста времена, али никад нисам гранена сервер тако да сам мало нови у овој области.

ЈА исто тако оскудица за имати, тако да сваки корисник (то ће се мене и моје пријатеље) имамо своје додијелила простор и не може се приступити без дозволе еацхотхерс. па ако те момачки могао покажите ми на туториал о томе како да то урадите, или ако постоји неки софтуаре за то, те да би било сјајно.

Хтео бих да буде мали (имам ограничен простор одмах) И'м гонна имати барем два 1ТБ ХДД-а (једна за стварним подацима, а друга за бацкуп), а ја бих то имати НИЦ која подржава ФиОС директни у сервер тако да не морате да се пребаците на убедимо.

па вас молимо, да питате ако вам нешто треба појаснити, можете ми послати е-маил на мој гмаил налог било. него и испред времена за свој момачки помоћ

-Каже --
Old 4. Нов 2007, 02:29
Мембер Гроуп

ермм,
Предлажем да ако донт знати било који од ова туффф сами да једноставно купите сервер, те тражећи невоље другарица.

Мајк
Кс | Кс | Кс
а108172мицхаел@ыале-урексхам.ац.ук
Old 4. Нов 2007, 05:58
Мембер Гроуп

Морам и ја почети да уче негде
Old 4. Нов 2007, 06:00
Мембер Гроуп

Претпостављам да, ипак, мислим ыод бити бетер офф буинг 1 до тада кренути са пртљати са тим, барем на тај начин да знате шта ваше играње са, цоз ако купите суммат у криву су шансе
итлл бити скупљи погреа̨ку другарица

Мајк
Кс | Кс | Кс
Old 4. децембар 2007, 11:27
Мембер Гроуп

све је у реду и видети где долази из ваше. Ја сам исту ствар са ПЦ-а пре него што сам саградио их. тако да на било који идеја где добар серверу сите би се купити од?
Old 4. Нов 2007, 14:55
Модератор / ица групе

Не мислим да је зграда серверу је све што је различита у изградњи нормалне рачунар осим да се мора бити поуздан и потпуно сувишне.

Предлажем да идете и имају поглед на нека од имена марки попут ХП или Делл и видети шта они компоненте користити. Ово ће вам дати добру идеју.

Стварни градити процес је исти, осим ако се не иде са благоглагољив поуер супплиес и да.

Можда и имају поглед на еБаы, постоје неке врло добре понуде које се могу појавити на серверима с времена на време.

Што се тиче приступа управљању, те воља оскудица један ОС да тече веб (или Линукс или Уиндоус) који се изводи некакву скрипту управљања. Ако не желите да га написали сами има пуно које можете купити или скинути са Интернета.

Надам се ово вам даје неке индикаторе.

Мы Сыстем: Ецлипсе

Процесор (и):
Интел Ц2Д Е7200 ОЦ'д @ 3.6Гхз
Матичне плоче:
Асус П5К Про
РАМ меморија:
ОЦЗ 8ГБ 800Мхз
Графичка картица (е):
Сапхире Радеон 4850
Соунд Цард:
Онбоард
Тврди диск (и):
Голема
Оптички погон (е):
Соны ал Цхеап један.
Цасе / псу:
Антец триста
Хлађење:
Арктик фрижидери 7 Про, 3 цасе обожаватеља.
Нетуорк / Интернет:
Титан АДСЛ
Монитор (е):
Дуал 19 "ЛЦД
Оперативни систем (е):
КСП СП3
Reply

Register
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц