![]() |
|
| |||
| |||
| Hey çocuklar. Nerede bu öylesine i en iyi yer olacaktır genel tahmin etmek emin değildi. Bir FTP sunucusu veri yapı var ve ben i çok donanım olarak almak gerektiğini bilmek istiyorum, ne kullanım için en iyi işletim sistemi, ne, en iyi güvenlik duvarı ve şifreleme yazılımı, bu gibi işler için en iyi FTP yazılımdır. PC's Oluşturduğunuz önce birçok kez ama ben biraz bu alanda yeni yaşıyorum bir sunucu inşa hiç. Ayrıca almak her kullanıcının (bu) ben ve arkadaşlarım olacak isterseniz kendi tahsis alanı var ve izinsiz eachothers erişemiyorum. Bu yüzden çocuklar bir nasıl yapıldığını eğitsel beni noktası olabilir veya varsa o da, bu harika olurdu yapmak için biraz yazılımdır. Ben, (i küçük olması için rica ediyorum şu anda) en az iki 1TB HDD's (bir gerçek veri ve destek için ikinci) ve ben bir NIC bu FiOS destekler almak istiyorum olacak yaşıyorum alanı sınırlıdır Sunucu içine doğrudan böylece yok gönlünü geçmek için. Eğer, bana bir e-posta Gmail hesabınıza her zaman gönderebilirsiniz şey netlik ihtiyacı, sorular sorun lütfen. çocuklar için yardım ve dan vaktinden önce -Kaze - |
|
| |||
| |||
| ermm, Eğer sadece bir sunucu satın bu tufff Kendini bilmiyorduysanız i sorunla dostum soran öneririz. sarcoz x | X | x a108172michael@yale-wrexham.ac.uk |
|
| |||
| |||
| Evet bir öğrenme başlamak lazım |
|
| |||
| |||
| evet oldum ama varsayalım, i iyi 1 buing kapalı sonra ile tamircilik kalmadan başlamak için yod düşünüyorum, en azından eğer U summat yanlış şansını satın ile oynarken, coz ne olduğunu biliyorum bu şekilde at itll pahalı bir hata dostum olmak sarcoz x | X | x |
|
| |||
| |||
| iyi anlıyorum nerede gelen. i de aynı şeyi yaptım PC önce onları yaptı. Bunu herhangi bir fikir olduğu iyi bir sunucu sitesinden satın almak olabilir? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ben bir sunucu yapı tüm bu dışında ve ideal gereksiz güvenilir olmalıdır normal bir bilgisayar binaya farklı düşünmüyoruz. Size uygun bir HP veya Dell ve bileşenleri kullanmak görmek gibi isim sunucusu markalarını bir göz öneririz. Bu size bir fikir verebilir. Gerçek süreci inşa sürece güç kaynakları ve git aynı olduğunu. Belki eBay bir bakın, burada çok iyi fırsatlar bu sunucularında zaman zaman kadar gelmektedir. Erişim yönetimi olarak, bir işletim sistemi, bir web sunucusu (veya Linux veya Windows) bu yönetmek için komut bir tür çalışır çalışır isteyecektir. Eğer kendiniz yazmak istemiyorsanız çok sizin indirebilirsiniz ya da internetten satın bulunmaktadır. Umarım bu size bazı öneriler sunuyor.
![]() |
|
| Bookmarks |