менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютери, комплектуючі > Генеральний обладнання чат

Register

Сервер характеристики

Reply

Різьба Інструменти
Old 1 грудня 2007, 17:42
Член групи

Default Сервер характеристики

Гей хлопці. Я не був упевнений, куди поставити, тому я думаю, взагалі було б найкраще місце.

Я будівлі сервера FTP дані, і я хотів би знати, що я повинен отримати наскільки це обладнання, як краще використовувати ОС, що кращий FTP Software отримати, кращий брандмауер і програмного забезпечення для шифрування, і тому подібне. Я збудував ПК перед багато разів, але я ніколи не побудували сервер, так що я трохи нове в цій галузі.

Я також хочу, щоб він так що кожен користувач (вона буде мене і моїх друзів) своя виділений простір, і ми не може отримати доступ eachothers без дозволу. Так що якщо ви, хлопці могли б вказати мені інструкції, як зробити це або якщо є деяке програмне забезпечення, щоб зробити це так само добре, що було б здорово.

Я б хотів, щоб бути мало (я обмежений простір прямо зараз) Я збираюся мати не менше двох 1TB HDD (один на фактичних даних, а другу для резервного копіювання) і я хотіли б мати мережний адаптер, який підтримує FiOS прямій на сервер, так що не доведеться перейти на коаксіальний.

тому, будь ласка, задавайте питання, якщо вам потрібно щось уточнити, Ви можете надіслати мені електронною поштою до мого профілю Gmail в будь-який час. Thanx і достроково за допомогою вашої хлопці's

-Каз --
Old 4 грудня 2007, 02:29
Член групи

Ermm,
Я пропоную, якщо ви не знаєте жодного з цієї tufff собі, що ви просто купити сервер, ви лізе на рожен Mate.

Mike
X | X | X
a108172michael@yale-wrexham.ac.uk
Old 4 грудня 2007, 05:58
Член групи

Well I Gotta почати вчитися кудись
Old 4 грудня 2007, 06:00
Член групи

Так, але я вважаю, я думаю, Yod бути Beter Off buing 1 для початку Потім, возитися з цим, по крайней мере, як ви знаєте, що ваш грати, якщо у Coz купити summat неправильним шанси
Itll бути дорогим Mate помилку

Mike
X | X | X
Old 4 грудня 2007, 11:27
Член групи

Добре я бачу, де ваші звідки. Я зробив те ж саме з ПК, перш ніж я збудував її. так що будь-який ідеєю про те, де хороший сайт сервер буде купувати?
Old 4 грудня 2007, 14:55
Модератор групи

Я не думаю, що створення сервера це все, що різні за створення нормальних, крім комп'ютера, який повинен бути надійним і в ідеалі зайвим.

Я пропоную вам піти й подивитися на деякі з серверів імен брендів, як HP або Dell і подивитися, які компоненти вони використовують. Це дасть вам хорошу ідею.

Сам процес складання те ж саме, якщо ви йдете з блоками живлення і що.

Може бути, Ви також можете подивитися на eBay, є дуже хороші угоди, які приходять на серверах час від часу.

Що стосується управління доступом, ви хочете ОС, яка працює веб-сервер (або Linux або Windows), яка проходить якась сценарії і керувати ним. Якщо ви не хочете, щоб записати його собі є багато, що ви можете завантажити з Інтернету.

Сподіваюся, що це дає вам деякий покажчики.

Моя система: Eclipse

Процесор (и):
Intel C2D E7200 OC'd @ 3.6GHz
Материнська плата:
Asus P5Q Pro
ОЗУ:
OCZ 8GB 800Mhz
Графічна карта (и):
Saphire Radeon 4850
Звукова карта:
Бортові
Жорсткий диск (и):
Vast
Оптичний привід (и):
Sony Аль однієї сНеаро.
Діло / PSU:
Antec Three Hundred
Охолодження:
Арктичний Cooler 7 Pro, 3 вентиляторів справу.
Мережі / Інтернет:
Титан ADSL
Монітор (и):
Dual 19 "РК-дисплей
Операційна система (и):
XP SP3
Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
Доступ до FTP Проблема У Windows 2003 Server з ISA Server 2004 steveballmer Операційні системи Windows 0 12 червня 2009 01:02
Сервер терміналів не ввійти - Windows 2003 Server gideon112 Операційні системи Windows 0 5 червня 2009 23:52
Windows 2003 SP2 на сервер Citrix PS 3.0 - після перезавантаження сервера останній користувач виходить з системи DMB Операційні системи Windows 0 20 травня 2009 13:40
Потрібна технічних умов для встановлення ігор, будь ласка Lexmark Генеральний обладнання чат 7 26 жовтня 2007 08:36
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.