Привет,
Вчера, започнах да се проблеми с моя лаптоп Един Acer се стремят с 1650 Samsung HM100JC HDD. Първо, аз бях получаване на "син екран на смъртта" много пъти и днес всеки съм била начална моя лаптоп, имам съобщението "Внимание, умна е открито, че твърдия диск недостатъчност може да бъде неизбежен. Моля гърба си данни веднага. Хит F1 за да продължите. ".
Така obvioulsy I свърши архивирате и сега се опитвам да направя диагностика на моя твърд диск с помощта на "Самсунг" Drive диагностика Utility, че намерих си уебсайт:
http://www.samsung.com/global/busine...ort_HUTIL.html
Но те само се обясни как да го направя с Bootable флопи диск и да направя, не може да има устройство за дискети, само на CD / DVD диск. Така че са изтеглили с. ISO, които те дават, но аз не знам как да го използвам. Аз всегдашното че ISO на диск и се опита да рестартира лаптопа със CD вътре, но тя не го стартирате, и ако се опитате да отворите ISO когато прозорците сесия е открита, тя не работи.
Затова първият ми въпрос е: как мога да направя диагностика на моя диск без флопи диск?
Също така, е трудно да се замени HDD в лаптопи? Или трябва да отида на експерт да го направя? Im 'не е Newbie с компютри, но аз не съм експерт, един от двамата.
Благодаря предварително.
Александра