по-малко капитал

Magazine
Go Back   Компютърна сок > Компютърен хардуер > Общи Хардуер Чат

Register

SMART твърдия диск недостатъчност предупреждение

Reply

Нишка Инструменти
Old 29-ти октомври 2007, 13:53
Новите държави Група

Default SMART твърдия диск недостатъчност предупреждение

Привет,

Вчера, започнах да се проблеми с моя лаптоп Един Acer се стремят с 1650 Samsung HM100JC HDD. Първо, аз бях получаване на "син екран на смъртта" много пъти и днес всеки съм била начална моя лаптоп, имам съобщението "Внимание, умна е открито, че твърдия диск недостатъчност може да бъде неизбежен. Моля гърба си данни веднага. Хит F1 за да продължите. ".

Така obvioulsy I свърши архивирате и сега се опитвам да направя диагностика на моя твърд диск с помощта на "Самсунг" Drive диагностика Utility, че намерих си уебсайт: http://www.samsung.com/global/busine...ort_HUTIL.html

Но те само се обясни как да го направя с Bootable флопи диск и да направя, не може да има устройство за дискети, само на CD / DVD диск. Така че са изтеглили с. ISO, които те дават, но аз не знам как да го използвам. Аз всегдашното че ISO на диск и се опита да рестартира лаптопа със CD вътре, но тя не го стартирате, и ако се опитате да отворите ISO когато прозорците сесия е открита, тя не работи.

Затова първият ми въпрос е: как мога да направя диагностика на моя диск без флопи диск?
Също така, е трудно да се замени HDD в лаптопи? Или трябва да отида на експерт да го направя? Im 'не е Newbie с компютри, но аз не съм експерт, един от двамата.

Благодаря предварително.

Александра
Old 30 Октомври 2007, 12:52
Номер на групата

Default SMART твърдия диск недостатъчност предупреждение

ОК, не е ли просто изгаря ISO файла на диск на цялото съдържание на ISO файл.

Ако го направя това право, което трябва да отидете в BIOS (натиснете дел при стартиране) и отидете на опциите за стартиране Тогава поставете CD устройството за зареждане, преди твърдия диск.

Въпреки това тя не звучи като на твърдия диск е прецакал така че предполагам, и се нуждаят от ново: (
Reply

Register

Маркери

Подобни Конци
Нишка Нишка Начално Форум Отговори Последно мнение
Alienware лаптоп Hard Drive Неизпълнение Ulfrinn Дискове & сменяемите носители 4 16-ти октомври, 2009 20:18
Hard Drive Неспазването? naza911 Дискове & сменяемите носители 1 29 Окт 2008 12:46
Възможни твърдия диск недостатъчност Роб Дискове & сменяемите носители 5 14-ти септември 2008 10:35
SMART Внимание! Твърд диск недостатъчност непосредствена гърмяща змия Дискове & сменяемите носители 6 13 Jan 2008 19:04
Smart недостатъчност открито: О Cew27 Дискове & сменяемите носители 3 27 Окт 2007 17:56
Нишка Инструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Компютърни сок.

Осъществено от vBulletin ® Copyright © 2000 - 2009 Jelsoft предприятия ООД SEO от vBSEO © 2009, Crawlability, Inc