menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Obecné Hardware Chat

Register

SMART pevného disku selhání varování

Reply

Thread Nástroje
Old 29 října 2007, 13:53
Nový člen skupiny

Ahoj,

Včera jsem začal mít potíže se svým notebookem, je Acer Aspire 1650 s Samsung HM100JC HDD. Nejprve jsem se dostat na "modrá obrazovka smrti" docela několikrát a dnes jsem byl vždy začíná můj notebook, dostal jsem zprávu "Pozor, SMART, zjistil, že na pevném disku selhání může být bezprostřední. Prosím zálohovat data okamžitě. Uhoď F1 pro pokračování. ".

Takže obvioulsy jsem udělal zálohu a teď jsem se snaží udělat diagnostický mého pevného disku pomocí Samsung Drive diagnostický nástroj, který jsem našel na jejich webových stránkách: http://www.samsung.com/global/busine...ort_HUTIL.html

Ale pouze vysvětlit, jak to udělat s bootovací disketu a nemám mechaniku pro diskety, jen CD / DVD mechaniky. Tak jsem se stáhli. Iso že dát, ale nevím, jak jej použít. I zápalné že iso na disku a zkuste restartovat notebook s CD uvnitř ale nijak spustit ji a když se pokusí otevřít iso když okna relace otevřela, to nefunguje.

Takže moje první otázka zní: jak to mám udělat diagnostický mého HDD bez disketě?
Rovněž je obtížné nahradit HDD v notebooku? Nebo potřebuji dostat odborník na to? Já nejsem nováček s počítači, ale já nejsem ani odborník.

Thanks in advance.

Alexandra
Old 30 října 2007, 12:52
Dárce Skupina

ok, jsi prostě vypálit ISO soubor na disk celý obsah ISO souboru.

Pokud jste to pravé, co potřebujete, aby se do BIOSu (stisknutím del při startu) a jít do voleb nastavte boot cd disk boot před pevný disk.

však nemá na zvuk, jako je pevný disk je v háji takže předpokládám u potřebovat nového: (
Reply

Register
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.