μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Εξοπλισμός Υπολογιστών > Γενική Συζήτηση Hardware

Register

SMART σκληρό δίσκο αποτυχία προειδοποίηση

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 29 Οκτωβρίου, 2007, 13:53
Νέο Μέλος Ομάδα

Default SMART σκληρό δίσκο αποτυχία προειδοποίηση

Γειά,

Χθες, άρχισε να προβληματίζει με το φορητό υπολογιστή μου, ένα Acer Aspire 1650 με Samsung HM100JC HDD. Πρώτον, θα ήταν να την "μπλε οθόνη του θανάτου" αρκετές φορές και σήμερα όποτε έχω αρχίζοντας φορητό υπολογιστή μου, πήρα το μήνυμα "Προσοχή, SMART έχει εντοπίσει ότι μια αποτυχία του σκληρού δίσκου μπορεί να είναι επικείμενη. Παρακαλώ πίσω σας δεδομένων αμέσως. Hit F1 για να συνεχίσει. ".

Έτσι obvioulsy μου έκανε πίσω και τώρα είμαι προσπαθούμε να κάνουμε ένα διαγνωστικό μου σκληρό δίσκο χρησιμοποιώντας Samsung Drive διαγνωστικό βοηθητικό πρόγραμμα που βρήκα στην ιστοσελίδα της: http://www.samsung.com/global/busine...ort_HUTIL.html

Αλλά μόνο να εξηγήσει πώς να το κάνουμε με μια δισκέτα και δεν έχω μια ώθηση για τις δισκέτες, μόνο ένα CD / DVD. Γι 'αυτό το κατεβάσει. Iso που δίνουν, αλλά δεν ξέρω πώς να το χρησιμοποιήσει. Θα καεί η ισο για ένα δίσκο και προσπαθήστε να κάνετε επανεκκίνηση του φορητού υπολογιστή με το CD μέσα, αλλά δεν θα ξεκινήσει και αν προσπαθήσετε να ανοίξετε το iso όταν μια σύνοδος ανοίγει παράθυρα, δεν λειτουργεί.

Έτσι, η πρώτη μου ερώτηση είναι: πώς μπορώ να κάνω ένα διαγνωστικό μου HDD ΧΩΡΙΣ δισκέτα;
Επίσης, είναι δύσκολο να αντικαταστήσει ένα HDD σε ένα φορητό υπολογιστή; Ή μήπως θα πρέπει να λάβετε έναν εμπειρογνώμονα για να το κάνουμε; «Δεν είμαι newbie με υπολογιστές, αλλά δεν είμαι ούτε του εμπειρογνώμονα.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Αλεξάνδρα
Old 30 Οκτωβρίου, 2007, 12:52
Ομάδα Δωρητών

Default SMART σκληρό δίσκο αποτυχία προειδοποίηση

ok, που μόλις είχε κάψει το iso αρχείο στο δίσκο του συνόλου του περιεχομένου του iso αρχείου.

εάν εσείς κάνετε το σωστό θα πρέπει να τεθεί υπό το bios (πατήστε del κατά την εκκίνηση) και πηγαίνετε στο επιλογές εκκίνησης τότε που η μονάδα CD για την εκκίνηση, πριν από το σκληρό δίσκο.

Ωστόσο, τι ακούγεται σαν το σκληρό δίσκο είναι βιδωτά οπότε υποθέτω και χρειάζεται ένα νέο: (
Reply

Register

Σελιδοδείκτες

Παρόμοια νήματα
Νήμα Thread Starter Φόρουμ Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
Alienware Laptop Hard Drive Failure Ulfrinn Δίσκοι και αφαιρούμενα μέσα 4 16 Οκτωβρίου του 2009 20:18
Hard Drive αποτυχία; naza911 Δίσκοι και αφαιρούμενα μέσα 1 29 Οκτ 2008 12:46
Ενδεχόμενη αποτυχία του σκληρού δίσκου Robb Δίσκοι και αφαιρούμενα μέσα 5 14η Σεπ 2008 10:35
SMART Προσοχή! Σκληρό δίσκο αποτυχία επικείμενη SideWinder Δίσκοι και αφαιρούμενα μέσα 6 13 Ιαν 2008 19:04
Smart αστοχία εντοπιστεί: O Cew27 Δίσκοι και αφαιρούμενα μέσα 3 27 Οκτ 2007 17:56
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.