manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Hardware > General Hardware Chat

Register

SMART hard disk failure warning

Reply

Thread Tools
Old 29. listopada 2007, 13:53
Novi član grupe

Default SMART hard disk failure warning

Zdravo,

Jučer sam počela da se nevolja s moj laptop je Acer stremiti Samsung 1650 sa HM100JC HDD. Prvo, bio sam dobivanje "plavi ekran smrti" dosta puta, a danas sve sam počevši moj laptop, dobio sam poruku "Warning, SMART je otkrio da je hard disk neuspjeh svibanj predstojati. Molimo sigurnosno kopiranje podaci odmah. Pritisnite F1 to continue. ".

Tako sam učinio obvioulsy back up i sad sam pokušavao napraviti dijagnostički mog tvrdog diska pomoću Samsung Drive Diagnostic Utility koji sam našao na njihovim web stranicama: http://www.samsung.com/global/busine...ort_HUTIL.html

Ali oni samo objasniti kako da to napravite sa bootable floppy disk i JA dont 'imati pogon za diskete, samo CD / DVD voziti. Tako sam se skinuti. Iso da oni dati, ali ne znam kako da ga upotrijebite. Pregoren da sam iso na disk i pokušajte ponovo pokrenuti na laptop s CD unutra ali ne pokrećite ga i ako pokušate otvoriti iso kada Windows sesija je otvoren, on ne radi.

Tako je moje prvo pitanje je: kako mogu napraviti dijagnostički moje HDD bez floppy diska?
Također, teško ga je zamijeniti HDD u laptop? Ili trebam dobiti stručne to učiniti? Im 'ne newbie sa kompjuterima, ali ja nisam ekspert oba.

Hvala unaprijed.

Alexandra
Old 30. listopada 2007, 12:52
Donatorska Grupa

Default SMART hard disk failure warning

ok, samo ste spali ISO datoteku na disk na cijeli sadržaj ISO datoteku.

Ako ste to učiniti pravo morate otići u BIOS (pritisnite del pri pokretanju) i idite na opcije onda boot CD da prije boot disku.

no on ne zvuk poput tvrdog diska je pijan, pa mi je potrebna podrška u novo: (
Reply

Register

Bookmarks

Slične teme
Nit Temu Započeo Forum Odgovori Zadnji Post
Alienware Laptop Hard Drive Failure Ulfrinn Drives & Izmjenjivi mediji 4 16 listopad 2009 20:18
Hard Drive Neuspjeh? naza911 Drives & Izmjenjivi mediji 1 29. listopad 2008 12:46
Mogući hard disk neuspjeh Robb Drives & Izmjenjivi mediji 5 14. Ruj 2008 10:35
SMART Upozorenje! Hard disk neuspjeh predstojati sidewinder Drives & Izmjenjivi mediji 6 13 siječanj 2008 19:04
Smart failure otkrivena: O Cew27 Drives & Izmjenjivi mediji 3 27. listopad 2007 17:56
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.