Zdravo,
Jučer sam počela da se nevolja s moj laptop je Acer stremiti Samsung 1650 sa HM100JC HDD. Prvo, bio sam dobivanje "plavi ekran smrti" dosta puta, a danas sve sam počevši moj laptop, dobio sam poruku "Warning, SMART je otkrio da je hard disk neuspjeh svibanj predstojati. Molimo sigurnosno kopiranje podaci odmah. Pritisnite F1 to continue. ".
Tako sam učinio obvioulsy back up i sad sam pokušavao napraviti dijagnostički mog tvrdog diska pomoću Samsung Drive Diagnostic Utility koji sam našao na njihovim web stranicama:
http://www.samsung.com/global/busine...ort_HUTIL.html
Ali oni samo objasniti kako da to napravite sa bootable floppy disk i JA dont 'imati pogon za diskete, samo CD / DVD voziti. Tako sam se skinuti. Iso da oni dati, ali ne znam kako da ga upotrijebite. Pregoren da sam iso na disk i pokušajte ponovo pokrenuti na laptop s CD unutra ali ne pokrećite ga i ako pokušate otvoriti iso kada Windows sesija je otvoren, on ne radi.
Tako je moje prvo pitanje je: kako mogu napraviti dijagnostički moje HDD bez floppy diska?
Također, teško ga je zamijeniti HDD u laptop? Ili trebam dobiti stručne to učiniti? Im 'ne newbie sa kompjuterima, ali ja nisam ekspert oba.
Hvala unaprijed.
Alexandra