kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógép hardver > Általános fémáru Chat

Register

SMART merevlemezt hiba figyelmeztetés

Reply

Téma eszközök
Old Október 29, 2007, 13:53
Új tag Csoport

Helló,

Tegnap kezdtem el a saját problémái laptop, az Acer Aspire 1650 a Samsung HM100JC HDD. Először is, én tényleg a "kék képernyő halál" jó néhány alkalommal, és ma everytime Már én kezdődő laptop, I got the message "Figyelem, a SMART azt észlelte, hogy a merevlemezen hiba is küszöbön áll. Kérem vissza a adatokat azonnal. Hit F1 a folytatáshoz. ".

Szóval obvioulsy csináltam egy másolatot készíteni, és most próbálok csinálni egy diagnosztikai én merevlemezt használja Samsung Drive Diagnostic Utility, hogy én találtam a honlapon: http://www.samsung.com/global/busine...ort_HUTIL.html

De nem csak elmagyarázza, hogyan kell csinálni egy bootolható floppy lemezen, és nem a meghajtó a floppy-lemezen, csak a CD / DVD meghajtó. Szóval a letöltött. Iso, hogy azok, de nem tudom, hogyan kell használni. Azt, hogy az ISO leégett egy lemezt, és próbálja újraindítani a laptop és a CD-n belül, de nem indít el, és ha megpróbálom megnyitni az ISO Windows ülés megnyitásakor, hogy nem működik.

Tehát az első kérdés: hogyan tudom ezt a diagnosztikai én HDD nélkül floppy lemez?
Szintén nehéz helyettesíteni a HDD egy laptop? Vagy van szükségem, hogy egy szakértőt, hogy csinálja? Én nem vagyok newbie a számítógépekkel, de nem vagyok egy szakértő sem.

Köszönöm előre.

Alexandra
Old Október 30, 2007, 12:52
Donor Group

Oké, csak égetni az ISO fájlt a lemezre a teljes tartalmát az ISO fájlt.

Ha egyáltalán nem azt el kell menni a BIOS-ban (sajtó del induláskor), és látogasson el a boot opciókat, majd állítsa be a CD-meghajtó a boot előtt a merevlemezre.

Ez azonban úgy hangzik, mintha a merevlemez van csavarva úgy gondolom, és szükség van egy új: (
Reply

Register
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.