![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Helló, Tegnap kezdtem el a saját problémái laptop, az Acer Aspire 1650 a Samsung HM100JC HDD. Először is, én tényleg a "kék képernyő halál" jó néhány alkalommal, és ma everytime Már én kezdődő laptop, I got the message "Figyelem, a SMART azt észlelte, hogy a merevlemezen hiba is küszöbön áll. Kérem vissza a adatokat azonnal. Hit F1 a folytatáshoz. ". Szóval obvioulsy csináltam egy másolatot készíteni, és most próbálok csinálni egy diagnosztikai én merevlemezt használja Samsung Drive Diagnostic Utility, hogy én találtam a honlapon: http://www.samsung.com/global/busine...ort_HUTIL.html De nem csak elmagyarázza, hogyan kell csinálni egy bootolható floppy lemezen, és nem a meghajtó a floppy-lemezen, csak a CD / DVD meghajtó. Szóval a letöltött. Iso, hogy azok, de nem tudom, hogyan kell használni. Azt, hogy az ISO leégett egy lemezt, és próbálja újraindítani a laptop és a CD-n belül, de nem indít el, és ha megpróbálom megnyitni az ISO Windows ülés megnyitásakor, hogy nem működik. Tehát az első kérdés: hogyan tudom ezt a diagnosztikai én HDD nélkül floppy lemez? Szintén nehéz helyettesíteni a HDD egy laptop? Vagy van szükségem, hogy egy szakértőt, hogy csinálja? Én nem vagyok newbie a számítógépekkel, de nem vagyok egy szakértő sem. Köszönöm előre. Alexandra |
|
| |||
| |||
| Oké, csak égetni az ISO fájlt a lemezre a teljes tartalmát az ISO fájlt. Ha egyáltalán nem azt el kell menni a BIOS-ban (sajtó del induláskor), és látogasson el a boot opciókat, majd állítsa be a CD-meghajtó a boot előtt a merevlemezre. Ez azonban úgy hangzik, mintha a merevlemez van csavarva úgy gondolom, és szükség van egy új: ( |