פחותה-equity

Magazine
Go Back   מחשב מיץ > חומרת המחשב > כללי חומרה צ 'אט

Register

Smart הכונן הקשיח כשל אזהרה

Reply

שרשרת כלים
Old 29 אוקטובר 2007, 13:53
קבוצת חברות חדשות

Default Smart הכונן הקשיח כשל אזהרה

שלום,

אתמול, התחלתי לקבל הבעיות עם המחשב הנישא שלי, של Acer שואפים 1650 עם Samsung HM100JC HDD. ראשית, הייתי מקבל את "המסך הכחול של המוות" די כמה פעמים בכל פעם וכיום אני כבר מתחילה הנייד שלי, יש לי את הודעת "אזהרה, חכם זיהה כי הכונן הקשיח עלול להיות כישלון ממשמש ובא. בבקשה לגבות את נתונים באופן מיידי. להכות F1 כדי להמשיך "..

אז עשיתי את obvioulsy לגבות ועכשיו אני מנסה לעשות ניתוח של הדיסק הקשיח באמצעות כונן Samsung לאבחון כלי השירות שאני נמצא באתר שלהם: http://www.samsung.com/global/busine...ort_HUTIL.html

אבל הם רק להסביר איך לעשות את זה עם אתחול התקליטון ואין לי עבור כונן התקליטונים, רק CD / DVD כונן. אז אני הורדתי את. ISO שהם נותנים, אבל אני לא יודע איך להשתמש בו. כי אני שרוף ISO על הדיסק ונסה לאתחל את המחשב הנישא עם התקליטור בפנים אבל זה לא השקת אותו ואם אני מנסה לפתוח את ISO כאשר ההפעלה היא חלונות פתוחים, זה לא עובד.

אז השאלה הראשונה שלי היא: איך אני עושה את האבחון של HDD ללא דיסקט דיסק?
כמו כן, האם זה קשה להחליף HDD של מחשב נייד? או האם אני צריך לקבל מומחה לעשות את זה? אני לא Newbie במחשבים אבל אני לא מומחה או.

תודה מראש.

אלכסנדרה
Old 30 אוקטובר 2007, 12:52
קבוצת תורמים

Default Smart הכונן הקשיח כשל אזהרה

בסדר, עשה לך רק לצרוב את הקובץ ISO של הדיסק את כל התוכן של קובץ ISO.

אם כן נעשה את זה נכון אתה צריך להיכנס ל-BIOS (הקש דל בעת האתחול) וללכת אפשרויות אתחול ולאחר מכן הגדר את כונן התקליטורים כדי לאתחל את הכונן הקשיח לפני.

אולם האם זה נשמע כמו כונן קשיח הוא מוברג אז אני מניח U צריך חדש: (
Reply

Register

סימניות

פתילים דומים
חוט Thread Starter פורום תגובות הודעה אחרונה
Alienware Laptop Hard Drive Failure Ulfrinn כוננים & נשלפת 4 16 אוקטובר 2009 20:18
כונן קשיח כישלון? naza911 כוננים & נשלפת 1 29 אוקטובר 2008 12:46
כשל אפשרי בכונן הקשיח רוב כוננים & נשלפת 5 14 ספטמבר 2008 10:35
Smart אזהרה! הכונן הקשיח כשל ממשמש ובא sidewinder כוננים & נשלפת 6 13 ינואר 2008 19:04
חכם כשל זיהה: O Cew27 כוננים & נשלפת 3 -27 אוקטובר 2007 17:56
שרשרת כלים

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

כל הזכויות שמורות © 2006 - 2009 מיץ המחשב.