mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterinė įranga > General Hardware Chat

Register

SMART kietojo disko gedimo įspėjimo

Reply

Temos įrankiai
Old Spalis 29, 2007, 13:53
Naujas Narys

Default SMART kietojo disko gedimo įspėjimo

Labas,

Vakar aš pradėjau gauti bėdų su mano nešiojamas kompiuteris, Acer Aspire 1.650 su Samsung HM100JC HDD. Pirma, aš vis "Blue Screen of Death" gana kelis kartus ir šiandien everytime I've been prasideda mano nešiojamas kompiuteris, aš gavau žinutę "Dėmesio, SMART aptiko, kad kietojo disko gedimas gali būti neišvengiamas. Prašom atsarginę kopiją duomenys nedelsiant. Hit F1 ir toliau. ".

Taigi obvioulsy Aš Atgal į viršų, o dabar aš mėginu padaryti savo kietojo disko diagnostikos, naudojant "Samsung" Drive diagnostikos įrankis, Aš į savo svetainę: http://www.samsung.com/global/busine...ort_HUTIL.html

Bet jie tik paaiškinti, kaip tai padaryti su įkrovimo diskelį ir aš neturiu už diskelių įrenginys, tik CD / DVD. So I downloaded. Iso, kad jie duoda, bet aš nežinau, kaip jį naudoti. I aukos, kad ISO diske ir bandykite paleisti su CD viduje nešiojamas kompiuteris, tačiau jame nėra pradėti, ir jei bandau atidaryti ISO, kai langai yra atidaryti sesija, tai neveikia.

Taigi mano pirmasis klausimas: kaip daryti mano HDD diagnostikos be diskelio?
Be to, yra sunku pakeisti HDD nešiojamas? Ar man reikia gauti ekspertą tai padaryti? Aš ne su kompiuteriu naujokai, bet aš nesu ekspertas bet.

Thanks in advance.

Alexandra
Old Spalis 30, 2007, 12:52
Donorų grupės

Default SMART kietojo disko gedimo įspėjimo

Gerai, tu tik įrašyti ISO failą į visą turinį ISO failą diske.

Jeigu jums daryti teisingai jums reikia eiti į BIOS (paspauskite del paleidus) ir pereiti į įkrovos parinktis, tada nustatykite CD disko įkrovos prieš standųjį diską.

Tačiau jis skamba disko, varžtais tai manau ir reikia nauja: (
Reply

Register

Bookmarks

Panašios Temos
Siūlas Thread Starter Forumas Atsakymai Last Post
Alienware Laptop Hard Drive Failure Ulfrinn Drives & Removable Media 4 16 spalis 2009 20:18
Hard Drive Failure? naza911 Drives & Removable Media 1 29 spalis 2008 12:46
Galimi kietojo disko gedimo Robb Drives & Removable Media 5 14 rugsėjis 2008 10:35
SMART Įspėjimas! Kietojo disko gedimo neišvengiamai SideWinder Drives & Removable Media 6 13 sausis 2008 19:04
Smart nustatytas gedimas: O Cew27 Drives & Removable Media 3 27 spalis 2007 17:56
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.