Labas,
Vakar aš pradėjau gauti bėdų su mano nešiojamas kompiuteris, Acer Aspire 1.650 su Samsung HM100JC HDD. Pirma, aš vis "Blue Screen of Death" gana kelis kartus ir šiandien everytime I've been prasideda mano nešiojamas kompiuteris, aš gavau žinutę "Dėmesio, SMART aptiko, kad kietojo disko gedimas gali būti neišvengiamas. Prašom atsarginę kopiją duomenys nedelsiant. Hit F1 ir toliau. ".
Taigi obvioulsy Aš Atgal į viršų, o dabar aš mėginu padaryti savo kietojo disko diagnostikos, naudojant "Samsung" Drive diagnostikos įrankis, Aš į savo svetainę:
http://www.samsung.com/global/busine...ort_HUTIL.html
Bet jie tik paaiškinti, kaip tai padaryti su įkrovimo diskelį ir aš neturiu už diskelių įrenginys, tik CD / DVD. So I downloaded. Iso, kad jie duoda, bet aš nežinau, kaip jį naudoti. I aukos, kad ISO diske ir bandykite paleisti su CD viduje nešiojamas kompiuteris, tačiau jame nėra pradėti, ir jei bandau atidaryti ISO, kai langai yra atidaryti sesija, tai neveikia.
Taigi mano pirmasis klausimas: kaip daryti mano HDD diagnostikos be diskelio?
Be to, yra sunku pakeisti HDD nešiojamas? Ar man reikia gauti ekspertą tai padaryti? Aš ne su kompiuteriu naujokai, bet aš nesu ekspertas bet.
Thanks in advance.
Alexandra