![]() |
|
| |||
| |||
| Sveiki, Vakar, es sāku saņemt nepatikšanām ar savu klēpjdatoru, Acer Aspire 1.650 ar Samsung HM100JC HDD. Pirmkārt, man bija panākt, "zilā ekrāna nāves" diezgan maz reizes un šodien everytime es esmu bijis, sākot savu portatīvo datoru, es saņēmu ziņu "Uzmanību, SMART konstatē, ka cieto disku mazspēja var būt nenovēršams. Lūdzu back up your datus nekavējoties. Rezultāts F1 turpināt. ". Tik obvioulsy I did dublēt un tagad es cenšos darīt diagnostika manu cieto disku, izmantojot Samsung Drive Diagnostic Utility, ka es atklāju savā tīmekļa vietnē: http://www.samsung.com/global/busine...ort_HUTIL.html Bet tās tikai daļēji izskaidro to, kā darīt to ar bootable disketi, un man nav disku disketes, tikai CD / DVD diskdzinis. Tāpēc es lejupielādēt. Izo, ka tie dod, bet es nezinu, kā to izmantot. Es sadegušo ka iso uz diska un mēģiniet atsāknēšana klēpjdators ar CD iekšā, bet tas nav uzsākt, un ja es mēģināt atvērt iso, kad Windows sesija ir atvērta, tā nedarbojas. Tāpēc mans pirmais jautājums ir: kā man darīt diagnostikas mana HDD nav diskete? Tāpat ir grūti nomainīt HDD ir klēpjdators? Vai man nepieciešams, lai iegūtu ekspertu, to izdarīt? Es neesmu Newbie ar datoriem, bet es neesmu eksperts vai nu. Thanks in advance. Alexandra |
|
| |||
| |||
| ok, jūs vienkārši sadedzināt iso failu uz diska visa satura iso failu. ja jūs to izdarītu tiesības jums ir nepieciešams ieiet (preses del BIOS pie startēšanas) un doties uz boot opcijas un pēc tam iestatiet cd drive to boot pirms cietā diska. tomēr tas izklausīsies cietais disks ir pieskrūvēta tā es domāju u nepieciešama jaunu: ( |
![]() |
|
| Bookmarks |