![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ahoj, Včera som začal mať problémy so svojim notebookom, je Acer Aspire 1650 s Samsung HM100JC HDD. Najskôr som sa dostať na "modrá obrazovka smrti" docela niekoľkokrát a dnes som bol vždy začína môj notebook, dostal som správu "Pozor, SMART, zistil, že na pevnom disku zlyhanie môže byť bezprostredné. Prosím zálohovať data okamžite. uhoď F1 pre pokračovanie. ". Takže obvioulsy som urobil zálohu a teraz som sa snaží urobiť diagnostický môjho pevného disku pomocou Samsung Drive diagnostický nástroj, ktorý som našiel na ich webových stránkach: http://www.samsung.com/global/busine...ort_HUTIL.html Ale len vysvetliť, ako to urobiť s bootovací disketu a nemám mechaniku pre diskety, len CD / DVD mechaniky. Tak som sa stiahli. Iso že dať, ale neviem, ako ho použiť. I zápalné že iso na disku a skúste reštartovať notebook s CD vnútri ale nijako spustiť ju a keď sa pokúsi otvoriť iso keď okna relácie otvorila, to nefunguje. Takže moja prvá otázka znie: ako to mám urobiť diagnostický môjho HDD bez diskete? Takisto je ťažké nahradiť HDD v notebooku? Alebo potrebujem dostať odborník na to? Já nejsem nováček s počítačmi, ale já nejsem ani odborník. Thanks in advance. Alexandra |
|
| |||
| |||
| ok, jsi prostě vypálit ISO súbor na disk celý obsah súboru ISO. Ak ste to pravé, čo potrebujete, aby sa do BIOSu (stlačením del pri štarte) a ísť do volieb nastavte boot cd disk boot pred pevný disk. však nemá na zvuk, ako je pevný disk je v háji takže předpokládám u potrebovať nového: ( |