![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Здраво, Јуче сам почела да се невоља с мој лаптоп је Ацер стремити Самсунг 1650 са ХМ100ЈЦ ХДД. Прво, био сам добијање "плави екран смрти" доста пута, а данас све сам почевши мој лаптоп, добио сам поруку "Уарнинг, СМАРТ је открио да је хард диск неуспјех мај предстојати. Молимо безбедносно копирање подаци одмах. Притисните Ф1 то цонтинуе. ". Тако сам учинио обвиоулсы бацк уп и сад сам покушавао направити дијагностички мог врстог диска помоћу Самсунг Дриве диагностиц Утилиты који сам нашао на њиховим веб страницама: хттп://ууу.самсунг.цом/глобал/бусине...орт_ХУТИЛ.хтмл Али они само објаснити како да то направите са боотабле флоппы диск и ЈА донт 'имати погон за дискете, само ЦД / ДВД возити. Тако сам се скинути. Исо да они дати, али не знам како да га употребите. Прегорен да сам исо на диску и покушајте поново покренути на лаптоп са ЦД унутра али не покретати га и ако покушате да отворите исо када Уиндоус сесија је отворен, он не ради. Тако је моје прво питање је: како могу направити дијагностички моје ХДД без флоппы диска? Такође, тешко га је заменити ХДД у лаптоп? Или требам добити стручне то учинити? Им 'не неубие са компјутерима, али ја нисам експерт оба. Хвала унапред. Александра |
|
| |||
| |||
| ок, само сте спали ИСО датотеку на диск на цео садржај ИСО датотеку. Ако сте то учинити право морате отићи у БИОС (притисните дел при покретању) и идите на опције онда боот ЦД да пре боот диску. но он не звук попут врстог диска је пијан, па ми је потребна подршка у ново: ( |