![]() |
|
| |||
| |||
| Merhaba, Dün, benim laptop, ilgili sorun başladı bir Acer Aspire 1650 Samsung HM100JC HDD ile. Birincisi, "Bir kaç kere ve bugün her şey benim dizüstü başlangıç oldum ölüm ve" mavi ekran almak oldu, ben SMART bir sabit disk hatası yakın olabilir algıladı. Yedeklediğinizden Lütfen mesaj "Uyarı var sizin veri hemen. Devam etmek için F1 basın. ". Yani obvioulsy bir yedeklediğinizden ve şimdi mi Ben kendi web sitesinde bulundu Samsung Sürücü Teşhis Programı'nı kullanarak bir Sabit sürücünün teşhis yapmaya çalışıyorum: http://www.samsung.com/global/busine...ort_HUTIL.html Ama sadece nasıl bir önyükleme disketiyle yapmak açıklamak ve Disketler için bir sürücü yoksa, sadece bir CD / DVD sürücü. Ben de. ISO de verir ama ben onu nasıl kullanacağımızı bilmiyorum indirilmiş. Bir disk üzerinde ISO ve içinde CD ile dizüstü yeniden başlatmayı deneyin yanmış ama başlatmak değildir ve eğer iso bir pencere oturum açıldığında açmaya çalıştığınızda, çalışmıyor. Bu nedenle ilk soru şudur: nasıl bir disket disk olmadan benim HDD belirtisi yapmalıyım? Ayrıca, zor bir dizüstü bir HDD yerine nedir? Yoksa bunu yapmak için bir uzman almak gerekiyor? Ben bilgisayar ile yeni değilim ama bir uzman da değilim. Şimdiden teşekkür ederiz. Alexandra |
|
| |||
| |||
| Tamam, size sadece iso iso dosyasının tüm içeriğini bir diske dosya yazma. Eğer bunu yaptım size açılışta BIOS (basın Del girmek gerekir) ve sonra boot disk önce cd sürücü ayarlamak önyükleme seçenekleri gidin. Ancak sabit sürücü gibi bu öylesine i U varsayalım vidalanmış bir yenisini: gerekir ( |
![]() |
|
| Bookmarks |