менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютери, комплектуючі > Генеральний обладнання чат

Register

SMART жорсткого диска попередження провал

Reply

Різьба Інструменти
Old 29 жовтня 2007, 13:53
Нові члени групи

Default SMART жорсткого диска попередження провал

Здравствуйте,

Вчора я почав мати проблеми з моїм ноутбуком, Acer Aspire 1650 з Samsung HM100JC HDD. По-перше, я отримував "синій екран смерті" досить кілька разів, і сьогодні кожен раз я був, починаючи мій ноутбук, я отримав повідомлення "Увага, SMART виявив, що поломки жорсткого диска може бути неминучою. Будь ласка, резервного копіювання дані відразу. Натисніть F1, щоб продовжити. ".

Таким obvioulsy я зробив резервну копію і тепер я намагаюся зробити діагностику жорсткого диска за допомогою Samsung Drive Diagnostic Utility, що я знайшов на їхньому сайті: http://www.samsung.com/global/busine...ort_HUTIL.html

Але вони тільки поясніть, як зробити це з системної дискети, і у мене немає приводу для дискет, тільки CD / DVD дисків. Так що я завантажив. ISO, що вони дають, але я не знаю, як його використовувати. Я спалив, що ІСО на диску і спробуйте перевантажити ноутбук з компакт-диском всередині, але вона не запускається, і якщо я намагаюся відкрити ISO при відкритті вікна сесії, вона не працює.

Тому моє перше запитання: як це зробити діагностику мій HDD без дискети?
Крім того, це важко замінити жорсткий диск в ноутбуці? Або мені потрібно, щоб отримати експерта, зробити це? Я не новачок в комп'ютерах, але я не є експертом небудь.

Спасибо заранее.

Олександр
Old 30 жовтня 2007, 12:52
Донор групи

Default SMART жорсткого диска попередження провал

ОК, ви просто запишіть ISO файл на диск весь вміст ISO файлів.

Якщо ви зробите це правильно Вам необхідно увійти в BIOS (прес-дель при запуску) і перейдіть на сторінку завантаження Потім установіть компакт-диска завантажитися перед жорстким диском.

Однак це звук, схожий на жорсткому диску угвинчується Тому я вважаю, у потрібний новий: (
Reply

Register
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.