![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Здравствуйте, Вчора я почав мати проблеми з моїм ноутбуком, Acer Aspire 1650 з Samsung HM100JC HDD. По-перше, я отримував "синій екран смерті" досить кілька разів, і сьогодні кожен раз я був, починаючи мій ноутбук, я отримав повідомлення "Увага, SMART виявив, що поломки жорсткого диска може бути неминучою. Будь ласка, резервного копіювання дані відразу. Натисніть F1, щоб продовжити. ". Таким obvioulsy я зробив резервну копію і тепер я намагаюся зробити діагностику жорсткого диска за допомогою Samsung Drive Diagnostic Utility, що я знайшов на їхньому сайті: http://www.samsung.com/global/busine...ort_HUTIL.html Але вони тільки поясніть, як зробити це з системної дискети, і у мене немає приводу для дискет, тільки CD / DVD дисків. Так що я завантажив. ISO, що вони дають, але я не знаю, як його використовувати. Я спалив, що ІСО на диску і спробуйте перевантажити ноутбук з компакт-диском всередині, але вона не запускається, і якщо я намагаюся відкрити ISO при відкритті вікна сесії, вона не працює. Тому моє перше запитання: як це зробити діагностику мій HDD без дискети? Крім того, це важко замінити жорсткий диск в ноутбуці? Або мені потрібно, щоб отримати експерта, зробити це? Я не новачок в комп'ютерах, але я не є експертом небудь. Спасибо заранее. Олександр |
|
| |||
| |||
| ОК, ви просто запишіть ISO файл на диск весь вміст ISO файлів. Якщо ви зробите це правильно Вам необхідно увійти в BIOS (прес-дель при запуску) і перейдіть на сторінку завантаження Потім установіть компакт-диска завантажитися перед жорстким диском. Однак це звук, схожий на жорсткому диску угвинчується Тому я вважаю, у потрібний новий: ( |