![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
при намирането на повече за модернизация ми HDD които тук са помогнали, намерих няколко клипа на YouTube и лицето във видеото е работа компютърни платки, по-специално на дънната платка, както и носенето на тип анти статична лента, така че той беше обоснован казва, че е важно при работа платки, но никога не каза защо тя е важна, всеки знае за причините? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Статично електричество, които могат да изградят върху тялото си, е вредна за компютърни компоненти. Облечен в анти-статичните каишка дава електроенергия пътя към земята далеч от всички компоненти. Ако някога сте придобих удар от лек автомобил, след ставане и допирателната към вратата, която е от статично електричество.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Тъй като статично електричество компонент, може да убие. Бъдете е дънната платка, DIMM, или графична карта.
|
| |||
| |||
| Благодаря за отговорите |
|
| |||
| |||
| Върви с McBee's, му е по-добре.
__________________ чули уау е по-добре тогава контрацептивни хапчета, няма шега ли изигра RS за 2-3 години и 2 седмици след като спрях аз загубих девствеността си. -Kanoakavirus |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Това е и защо някои, ако не повечето дънни платки идват с пролетта, че се допре до делото на основание, че
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Опитвате се да намери нов дело. | craiig | Случаи & Power Доставки | 3 | 13 април 2009 16:43 |
| Помогни ми да намеря този компютър бюрото? моля | pete21 | Изключено Тема Дискусия | 11 | 13 ноември 2008 12:16 |
| Има ли някакъв начин да разберете на колко години е един HDD? | thingie2 | Дискове & сменяемите носители | 36 | 3 май 2008 г. 04:03 |
| Помогни ми да го намерите евтин | robina80 | Изключено Тема Дискусия | 7 | 5-и парламентарен Jan 2008 05:35 |
| Някой знае ли къде да намеря ... | merton123 | В мрежа, модеми & VoIP | 10 | 5-и парламентарен Jul 2007 05:50 |
| Нишка Инструменти | |
| |