![]() |
|
| |||
| |||
κατά τη διαπίστωση σχετικά με την αναβάθμιση μου HDD που σας βοήθησαν για εδώ, βρήκα μια σειρά από βίντεο στο YouTube και το άτομο στο βίντεο ήταν χειρισμό υπολογιστή κυκλώματα, ιδίως της μητρικής πλακέτας, και φορώντας ένα είδος αντι στατικό ιμάντα ώστε να θεμελιώθηκε λέγοντας ότι είναι σημαντικό όσον αφορά τη διεκπεραίωση των κυκλωμάτων, αλλά γιατί ποτέ δεν είπε ότι ήταν σημαντικό, όποιος γνωρίζει τους λόγους; |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Στατικού ηλεκτρισμού, που μπορεί να δημιουργήσει στο σώμα σας, είναι επιβλαβές για εξαρτήματα ηλεκτρονικών υπολογιστών. Χρήση της αντι-στατικού ηλεκτρισμού ιμάντα δίνει το λόγο σε ένα μονοπάτι μακριά από τα στοιχεία που τον συνθέτουν. Αν έχετε πάρει ποτέ ένα σοκ από το αυτοκίνητο και μετά να αγγίξετε την πόρτα που είναι από στατικό ηλεκτρισμό.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Επειδή στατικού ηλεκτρισμού μπορεί να σκοτώσει ένα στοιχείο. Να είναι μια μητρική πλακέτα, DIMM ή κάρτα γραφικών.
|
| |||
| |||
| ευχαριστώ για τις απαντήσεις |
|
| |||
| |||
| Πήγαινε με McBee της, ήταν το καλύτερο.
__________________ wow ακούσει είναι η καλύτερη στη συνέχεια, το αντισυλληπτικό χάπι, δεν είναι αστείο i rs έπαιξε για 2-3 χρόνια και 2 εβδομάδες μετά σταμάτησα Έχασα παρθενιά μου. -Kanoakavirus |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| αυτή είναι και ο λόγος για τον οποίο ορισμένοι αν δεν έρθει πιο Μητρικές με ελατήριο που αγγίζει το έδαφος σε περίπτωση που
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Προσπαθώντας να βρει μια νέα περίπτωση. | craiig | Θήκες & Τροφοδοτικά | 3 | 13 Απρ 2009 16:43 |
| Να με βοηθήσει να βρω αυτό το pc γραφείο; παρακαλώ | pete21 | Off Topic Συζήτηση | 11 | 13 Νοε 2008 12:16 |
| Υπάρχει κάποιος τρόπος να μάθετε πώς ένα παλιό hdd είναι; | thingie2 | Δίσκοι και αφαιρούμενα μέσα | 36 | 3η Μαΐου 2008 04:03 |
| Βοήθησέ με να το βρείτε φθηνότερα | robina80 | Off Topic Συζήτηση | 7 | 5 Jan 2008 05:35 |
| Ξέρει κανείς πού να βρούμε ... | merton123 | Δικτύωση, Μόντεμ & VoIP | 10 | 5 Ιουλ 2007 05:50 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |