![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
tijekom pronalaženje oko nadogradnje moje HDD na kojem ste ovdje su pomogle, otkrio sam veliki broj video zapise na YouTube i osoba u videu je rukovanje računalom sklop zajednice, posebice matična ploča, i nosio vrstu anti statični remen tako da on je utemeljen rekavši da je to važno kada rukovanje sklop zajednice, ali nikada nije rekao zašto je to važno, bilo tko znati razloge? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Statički elektricitet, što može izgraditi na vašem tijelu, je štetno za računalne komponente. Nosi anti-statički elektricitet remen daje put na terenu daleko od bilo koje komponente. Ako ste ikada stečen jedan šok od automobil nakon uzimajući vanjska i dira vrata koja je s statički elektricitet.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Budući da statički elektricitet može ubiti komponentu. Se da je riječ o matičnoj ploči, DIMM i grafička kartica.
|
| |||
| |||
| hvala za odgovore |
|
| |||
| |||
| Idi s McBee-a, njegov je bio bolji.
__________________ Čuo Wow je bolje kontraceptiv onda pilula, nijedan vic sam igrao RS za 2-3 godina i 2 tjedna nakon što sam prestao Izgubio sam nevinost. -Kanoakavirus |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ovo je također razlog zašto neke ako ne i većina Matične ploče dolaze s izvorom koji se dotakne slučaju da je tlo
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Pokušavajući pronaći novu Case. | craiig | Cases & Power Supplies | 3 | 13. travanj 2009 16:43 |
| Pomozite mi pronaći ovu pc stol? molim | pete21 | Off Topic Discussion | 11 | 13. studeni 2008 12:16 |
| Ima li bilo koji način da saznate kako jedna stara je hdd? | thingie2 | Drives & Izmjenjivi mediji | 36 | 3. svibanj 2008 04:03 |
| Pomozite mi naći jeftinije | robina80 | Off Topic Discussion | 7 | 5. siječanj 2008 05:35 |
| Se bilo tko znati gdje se nalazimo ... | merton123 | Networking, Modemi & VoIP | 10 | 5. srpnja 2007 05:50 |
| Thread Tools | |
| |