![]() |
|
|||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
|
|
Téma eszközök |
|
|
|||
|
|||
során megállapítást meg az én korszerűsítés HDD amit itt segített, találtam néhány videó a YouTube-on, és az a személy, a videót is kezelő számítógépes áramköröket, különösen az alaplap, és viselése egyfajta anti static hevedert úgy, hogy volt megalapozott, mondván, hogy az a fontos, amikor áramköröket, de soha nem mondta, hogy miért volt fontos, aki tudja az okokat?
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
A statikus elektromosság, hogy felépíthessék a testén, nem ártalmas a számítógép alkatrészek. Viselése az anti-static heveder ad a villamos energia egy útvonalat a földi távol olyan alkatrészek. Ha valaha ütött áramütés egy autó után kapok, és megérintette az ajtót, hogy a statikus elektromosság.
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Mivel a statikus elektromosság lehet megölni egy összetevője. Legyen ez egy alaplap, DIMM vagy grafikus kártya.
|
|
|
|||
|
|||
|
köszi a válaszokat
|
|
|
|||
|
|||
|
Go with McBee's, ő volt jobb.
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
ez is valami, hogy miért, ha nem a legtöbb Alaplapok jön a tavasz, hogy érinti az ügy, hogy a föld