![]() |
|
| |||
| |||
במהלך לברר לגבי שדרוג HDD שלי שבו אתה כאן עזרו, מצאתי כמה קטעי וידאו ב-YouTube ו האדם בסרט היה הטיפול מעגלים המחשב, בפרט האם, ואת לובשת סוג של אנטי סטטי הרצועה כך שהוא הייתה מעוגנת ואמר כי חשוב בעת הטיפול מעגלים אבל מעולם לא אמר למה היה חשוב, מישהו יודע את הסיבות? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| חשמל סטטי, כי ניתן לבנות על הגוף שלך, הוא מזיק רכיבי המחשב. לובש נגד רצועת חשמל סטטי מעניק נתיב אל הקרקע הרחק כל הרכיבים. אם יש לך אי פעם קיבלו בהלם מכונית אחרי היציאה ללב את הדלת כי הוא מן חשמל סטטי.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| בגלל חשמל סטטי יכול להרוג רכיב. להיות אותו לוח אם, DIMM או כרטיס גרפי.
|
| |||
| |||
| תודה על תגובות |
|
| |||
| |||
| McBee ללכת עם זה, שלו היה טוב יותר.
__________________ וואו זה נשמע טוב יותר contraceptive אז את הכדור, לא בדיחה שיחקתי RS ל 2-3 שנים 2 שבועות לאחר עצרתי איבדתי את בתולים. -Kanoakavirus |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| זו גם הסיבה לכך שחלק אם לא רוב לוחות האם מגיעים עם קפיץ זה נוגע במקרה זה על הקרקע
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| בניסיון למצוא מקרה חדש. | craiig | מקרים & ספקי כוח | 3 | 13 אפריל 2009 16:43 |
| עזרו לי למצוא את זה במחשב שולחני? בבקשה | pete21 | דיון Off topic | 11 | 13 נובמבר 2008 12:16 |
| האם יש דרך לדעת בת כמה היא א HDD? | thingie2 | כוננים & נשלפת | 36 | 3rd May 2008 04:03 |
| עזרו לי למצוא את זה זול יותר | robina80 | דיון Off topic | 7 | ה -5 בחודש ינואר 2008 05:35 |
| מישהו יודע איפה למצוא ... | merton123 | רישות, מודמים & VoIP | 10 | ה -5 בחודש יולי 2007 05:50 |
| שרשרת כלים | |
| |