![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
metu sužinoti apie perėjimą mano HDD, kuri Jus čia padėjo, radau vaizdo įrašus "YouTube" skaičių ir vaizdo įrašo asmens, tvarkė kompiuterį plokštes, ypač į pagrindinę plokštę, ir dėvėti kovos tipo statinio juostos taip, kad jis buvo pagrįstas sakydamas, kad svarbu dirbant plokštės, bet niekada nesakė, kodėl jis buvo svarbus, bet kas žino priežastis? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Statinis elektros krūvis, kad gali kauptis ant Jūsų kūno, yra žalingas kompiuterio komponentų. Dėvėti antistatinį juosta duoda elektros kelią į paviršių nuo bet kokios sudedamosios dalys. Jei kada nors įsigijo smūgio automobilis, gavęs iš ir neliesti durų, kad iš statinės elektros.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Kadangi statinis elektros krūvis gali nužudyti komponentas. Būk plokštės, DIMM arba grafikos plokštę.
|
| |||
| |||
| Ačiū už atsakymus |
|
| |||
| |||
| Eiti su McBee's, jo buvo geriau.
__________________ išgirsti wow yra tada geriau kontraceptines tabletes, no joke Aš suvaidino RS 2-3 metus ir 2 savaites po to, kai nustojau netekau nekaltybės. -Kanoakavirus |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Tai taip pat, kodėl kai kurie jei ne dauguma pagrindinių plokščių ateiti su pavasarį, kad paveiks bylą pagrindu ji
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Bando rasti naują bylą. | craiig | Cases & Power Supplies | 3 | Balandis 13, 2009 16:43 |
| Padėkite man rasti šio kompiuterio stalo? prašau | pete21 | Off Topic Discussion | 11 | Lapkritis 13, 2008 12:16 |
| Ar yra koks nors būdas sužinoti, kaip senas HDD yra? | thingie2 | Drives & Removable Media | 36 | 3 gegužė 2008 04:03 |
| Padėkite man jį rasti pigiau | robina80 | Off Topic Discussion | 7 | 5 sausis 2008 05:35 |
| Ar kas nors žino kur rasti ... | merton123 | Networking, Modems & VoIP | 10 | 5 liepa 2007 05:50 |
| Temos įrankiai | |
| |