![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
током проналажење око надоградње моје ХДД на којем сте овде су помогле, открио сам велики број видео записе на ЫоуТубе и лице у видеу је руковање рачунаром склоп заједнице, посебно матична плоча, и носио врсту анти статични ремен тако да он је заснован рекавши да је то важно када руковање склоп заједнице, али никада није рекао зашто је то важно, било ко да зна разлоге? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Статички електрицитет, што може изградити на вашем телу, је штетно за рачунарске компоненте. Носи анти-Статички електрицитет ремен даје пут на терену далеко од било које компоненте. Ако сте икада стечен један шок од аутомобил након узимајући вањска и дира врата која је са Статички електрицитет.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Будући да Статички електрицитет може убити компоненту. Се да је реч о матичној плочи, ДИММ и графичка картица.
|
| |||
| |||
| хвала за одговоре |
|
| |||
| |||
| Иди с МцБее-а, његов је био бољи.
__________________ Чуо Уоу је боље контрацептив онда пилула, ниједан виц сам играо РС за 2-3 година и 2 недеље након што сам престао Изгубио сам невиност. -Каноакавирус |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ово је такође разлог зашто неке ако не и већина Матичне плоче долазе са извором који се дотакне случају да је тло
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Покушавајући пронаћи нову Цасе. | цраииг | Цасес & Поуер Супплиес | 3 | 13 април 2009 16:43 |
| Помозите ми за наћи ову пц сто? молим | пете21 | Офф Топиц Дисцуссион | 11 | 13 новембар 2008 12:16 |
| Има ли било који начин да сазнате како једна стара је ХДД? | тхингие2 | Дривес & Измјењиви медији | 36 | 3 мај 2008 04:03 |
| Помозите ми наћи јефтиније | робина80 | Офф Топиц Дисцуссион | 7 | 5 јануар 2008 05:35 |
| Се било ко да зна где се налазимо ... | мертон123 | Нетуоркинг, Модем & ВоИП | 10 | 5. јула 2007 05:50 |
| Тхреад Тоолс | |
| |