![]() |
|
| |||
| |||
Buraya yardım etmiş olan, i ve Video kişinin YouTube'da video sayısı bulunamadı benim HDD yükseltme hakkında bilgi bulma sırasında, anakart özellikle, bilgisayar devre kartlarına kullanım ve anti bir tür giyiyor statik kayış böylece o o zaman ama devre kartlarına kullanım nedenle önemli olduğunu söyledi asla önemlidir söyleyerek topraklanmış oldu, herkes nedenlerini biliyor musunuz? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Statik elektrik, sizin vücut üzerinde, bilgisayar bileşenleri için zararlıdır oluşturabilirsiniz. Anti-statik Giyim kayış elektrik bileşenleri uzak bir yer için bir yol sunuyor. Eğer bir motorlu araç kimden çıkıyorum ve statik elektrik from kapıyı dokunmadan sonra bir şok kazanılmış var.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Çünkü statik elektrik bileşen öldürebilir. Bir anakart, DIMM veya grafik kartı olun.
|
| |||
| |||
| cevapların için teşekkürler |
|
| |||
| |||
| Git McBee's, onun daha iyi ile.
__________________ daha sonra doğum kontrol hapı, sonra i benim bekaret kaybetti durdu şaka ben 2-3 yıl 2 hafta SC oynadı kontrol vay olduğunu duydum. -Kanoakavirus |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Bu da bazı değilse en anakartlar bir bahar bu dokunamaz halinde birlikte bu yer için