![]() |
|
|||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
|
|
Різьба Інструменти |
|
|
|||
|
|||
під час дізнатися про оновлення мій жорсткий диск який ви тут допомогли, я знайшов декілька відео на YouTube і особою, у відео було обробки плати комп'ютера схеми, зокрема материнських плат, а носіння типу протипіхотних статичний ремінь так, щоб він була обгрунтована говорили, що важливо при роботі з платами, але ніколи не сказав, чому важливо, кожен знає причини?
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Статична електрика, що може створити на вашому тілі, це шкідливо для комп'ютерних компонентів. Носіння антистатичні ремінь дає електроенергію шлях до поверхні від будь-яких компонентів. Якщо ви коли-небудь отримав шок від автомобіля після виходу і зворушливі двері, що становить від статичної електрики.
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Тому що статичну електрику може вбити компоненту. Будь це материнська плата, DIMM і графічною картою.
|
|
|
|||
|
|||
|
Дякуємо за відповіді
|
|
|
|||
|
|||
|
Ідіть з Макбі, його краще.
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Саме тому деякі, якщо не більшість, материнські плати поставляються з весни, що стосується справи на землю, вона